Format atarken sistem takıldı

RaveN Tattoo

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
RAM
Gskill Trident Z5 RGB Siyah 64GB (4x16GB) DDR5-6000Mhz DUAL F5-6000J3636F16GX2-TZ5RK
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 PRO 1 TB 6900/5000 MBs NVMe M.2
Ekran kartı
Palit RTX4090 GAMEROCK 24GB 384Bit GDDR6X
Anakart
ASUS PRIME Z790-P WIFI DDR5 S+V+GL 1700p
İşlemci
Intel Core i9 13900KF 2.2GHz 5.8GHz 36MB LGA1700P
Merhaba,
Update seçeneklerinde bilgisayarımı sıfırla kısmından kişisel dosyalar kalsın gerisini sil falan olayını yaptım. İndirdi Windows'u reset attı sonra yükleniyor bekleyin dedi. %100 oldu derken ekranda beyaz bir çizgi yuvarlak yapacak şekilde dönmeye başladı. Derken birden takıldı kaldı 1 saattir falan böyle. Ne yapmam lazım?
Windows 11 Pro vardı.

1739639875014.jpeg

Merhaba,
Update seçeneklerinde bilgisayarımı sıfırla kısmından kişisel dosyalar kalsın gerisini sil falan olayını yaptım. İndirdi Windows'u reset attı sonra yükleniyor bekleyin dedi. %100 oldu derken ekranda beyaz bir çizgi yuvarlak yapacak şekilde dönmeye başladı. Derken birden takıldı kaldı 1 saattir falan böyle. Ne yapmam lazım?
Windows 11 Pro vardı.

Eki Görüntüle 2424653
Reset atmayı deneyin hocam.

En güzel yöntem format atmak. Yedek bir disk alıp önemli şeyleri yedeklemek sisteminiz iyi ve yedek disk için bir bütçe vs ayarlayın derim.

Öyle kişisel şeyler kalsın gibi seçeneklerle yapılan sıfırama hiçbir zaman formatın yerini tutmuyor.

En güzel yöntem format atmak. Yedek bir disk alıp önemli şeyleri yedeklemek sisteminiz iyi ve yedek disk için bir bütçe vs ayarlayın derim.

Öyle kişisel şeyler kalsın gibi seçeneklerle yapılan sıfırama hiçbir zaman formatın yerini tutmuyor.

Ya ben bu bilgisayar format atmaktan yoruldum uğraşasım gelmiyor acil işlerim var hızlıca çözerim diye düşündüydüm. Reset atmayı deneyim umarım bozulup kalmaz.

Yeni konular

Geri
Yukarı