Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.786 Çözümler 582 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #41 Normalde açılması lazımdı ama ilginç.
S Sensei IV Decapat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #42 Einstein dedi: Normalde açılması lazımdı ama ilginç. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben ümidi kestim her şey içim teşekkür ederim benim için 1-1.5 saatinizi harcadınız özür dilerim ve ayırdığınız zamana çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Einstein dedi: Normalde açılması lazımdı ama ilginç. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben ümidi kestim her şey içim teşekkür ederim benim için 1-1.5 saatinizi harcadınız özür dilerim ve ayırdığınız zamana çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.786 Çözümler 582 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #43 BIOS'ta boot kısmında Secure Boot'u enabled yapıp F10 bas kaydet tekrar dene bir de. Dediğimi yap son kez bir de hocam.
BIOS'ta boot kısmında Secure Boot'u enabled yapıp F10 bas kaydet tekrar dene bir de. Dediğimi yap son kez bir de hocam.
S Sensei IV Decapat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #44 Einstein dedi: BIOS'ta boot kısmında Secure Boot'u enabled yapıp F10 bas kaydet tekrar dene bir de. Dediğimi yap son kez bir de hocam. Genişletmek için tıkla... Secure boota dokunulmuyor hocam
Einstein dedi: BIOS'ta boot kısmında Secure Boot'u enabled yapıp F10 bas kaydet tekrar dene bir de. Dediğimi yap son kez bir de hocam. Genişletmek için tıkla... Secure boota dokunulmuyor hocam
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.786 Çözümler 582 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #45 PC'yi kapat PC açılırken F12ye bas art arda Boot Manager açılacak en altta change boot mode var ona bas sonra ekran görüntüsü at.
PC'yi kapat PC açılırken F12ye bas art arda Boot Manager açılacak en altta change boot mode var ona bas sonra ekran görüntüsü at.
S Sensei IV Decapat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #46 Böyle hocam Dosya Ekleri image.jpg 106,7 KB · Görüntüleme: 26
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.786 Çözümler 582 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #47 Bir dk hocam. UEFI boot mode Secure Boot offa gel 2 kere entera bas sonra yese bas PC yeniden başlacak bir dener misin bunu.
Bir dk hocam. UEFI boot mode Secure Boot offa gel 2 kere entera bas sonra yese bas PC yeniden başlacak bir dener misin bunu.
S Sensei IV Decapat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #48 Einstein dedi: Bir dk hocam. UEFI boot mode Secure Boot offa gel 2 kere entera bas sonra yese bas PC yeniden başlacak bir dener misin bunu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiçbi türlü olmuyor artık Dosya Ekleri image.jpg 76,8 KB · Görüntüleme: 20 image.jpg 104,6 KB · Görüntüleme: 20
Einstein dedi: Bir dk hocam. UEFI boot mode Secure Boot offa gel 2 kere entera bas sonra yese bas PC yeniden başlacak bir dener misin bunu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiçbi türlü olmuyor artık
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 5 Nisan 2024 #49 Sensei IV dedi: Olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Windows'u kurduğunuz disk arızalanmış olabilir USB'den kurulum boot edilemiyor mu farklı bir USB ile tekrar deneme şansınız var mı?
Sensei IV dedi: Olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Windows'u kurduğunuz disk arızalanmış olabilir USB'den kurulum boot edilemiyor mu farklı bir USB ile tekrar deneme şansınız var mı?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.786 Çözümler 582 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #50 Allah Allah BIOS'ta boot kısmını bir tekrar atar mısın rica etsem UEFI kısmına bakacağım bir.