W whitesoon Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Format atarken böyle oldu. Yardım edin.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2023 #2 Tek cümle ile pek yardım edebileceğimizi zannetmiyorum. Ayrıntı verirseniz daha çok yardımcı oluruz. Artı 0 Eksi
metalheadbangg Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 379 Çözümler 3 25 Ağustos 2023 #3 Format atacağınız diskin bütün bölümlerini silin. Ayrılmamış alan yazanı seçip sonraki deyip geçin. Artı 0 Eksi
KS KS W whitesoon Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #4 metalheadbangg dedi: Format atacağınız diskin bütün bölümlerini silin. Ayrılmamış alan yazanı seçip sonraki deyip geçin Genişletmek için tıkla... Olmadı EGEDEMETE dedi: Tek cümle ile pek yardım edebileceğimizi zannetmiyorum. Ayrıntı verirseniz daha çok yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Tam olarak "yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık. Daha fazla bilgi için kurulum günlüğü dosyalarına bakın." hatası veriyor Artı 0 Eksi
metalheadbangg dedi: Format atacağınız diskin bütün bölümlerini silin. Ayrılmamış alan yazanı seçip sonraki deyip geçin Genişletmek için tıkla... Olmadı EGEDEMETE dedi: Tek cümle ile pek yardım edebileceğimizi zannetmiyorum. Ayrıntı verirseniz daha çok yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Tam olarak "yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık. Daha fazla bilgi için kurulum günlüğü dosyalarına bakın." hatası veriyor
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2023 #5 whitesoon dedi: Olmadı Tam olarak "yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık. Daha fazla bilgi için kurulum günlüğü dosyalarına bakın." hatası veriyor Genişletmek için tıkla... Shift+F10 yapın. Açılan yere diskpart yazın. "list partition" sonra "select partiton 0" ardından "clean override" yazın. Yanlışlıkla USB'yi silmeyin. Artı 0 Eksi
whitesoon dedi: Olmadı Tam olarak "yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık. Daha fazla bilgi için kurulum günlüğü dosyalarına bakın." hatası veriyor Genişletmek için tıkla... Shift+F10 yapın. Açılan yere diskpart yazın. "list partition" sonra "select partiton 0" ardından "clean override" yazın. Yanlışlıkla USB'yi silmeyin.
KS KS W whitesoon Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #6 EGEDEMETE dedi: Shift+F10 yapın. Açılan yere diskpart yazın. "list Partition" sonra "select partiton 0" ardından "clean override" yazın. Yanlışlıkla USB'yi silmeyin. Genişletmek için tıkla... List Partition yazdığım da böyle diyor Artı 0 Eksi
EGEDEMETE dedi: Shift+F10 yapın. Açılan yere diskpart yazın. "list Partition" sonra "select partiton 0" ardından "clean override" yazın. Yanlışlıkla USB'yi silmeyin. Genişletmek için tıkla... List Partition yazdığım da böyle diyor
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2023 #7 whitesoon dedi: Eki Görüntüle 1916945 List Partition yazdığım da böyle diyor Genişletmek için tıkla... list disk dener misiniz bir de? Artı 0 Eksi
whitesoon dedi: Eki Görüntüle 1916945 List Partition yazdığım da böyle diyor Genişletmek için tıkla... list disk dener misiniz bir de?
KS KS W whitesoon Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #8 EGEDEMETE dedi: list disk dener misiniz bir de? Genişletmek için tıkla... Onu denedim 2tane disk çıkıyor 1 tane format flashı 1 tane boş disk Artı 0 Eksi
EGEDEMETE dedi: list disk dener misiniz bir de? Genişletmek için tıkla... Onu denedim 2tane disk çıkıyor 1 tane format flashı 1 tane boş disk
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2023 #9 whitesoon dedi: Onu denedim 2tane disk çıkıyor 1 tane format flashı 1 tane boş disk Genişletmek için tıkla... Boş olan diski seçip create partition yazar mısınız Artı 0 Eksi
whitesoon dedi: Onu denedim 2tane disk çıkıyor 1 tane format flashı 1 tane boş disk Genişletmek için tıkla... Boş olan diski seçip create partition yazar mısınız
KS KS W whitesoon Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #10 EGEDEMETE dedi: list disk dener misiniz bir de? Genişletmek için tıkla... Şu şekilde Artı 0 Eksi