Knuckleshs Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 21 Haziran 2021 #1 Bugünlerde Corsair HS35 kullanırken Discord'a'ki bir arkadaşım izlediğin videodan ses geldiğini söyledi bende format atsam ses sekmesi gider mi diye düşünüyorum bir an. Önce cevaplarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2021
Bugünlerde Corsair HS35 kullanırken Discord'a'ki bir arkadaşım izlediğin videodan ses geldiğini söyledi bende format atsam ses sekmesi gider mi diye düşünüyorum bir an. Önce cevaplarsanız sevinirim.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #2 Format atmadan da çözülebilir. Sağ alttan sese sağ tıkla ses ayarlarını aç - ses Denetim Masası - kayıt - stereo karışımı açık ise sağ tıkla devre dışı bırak.
Format atmadan da çözülebilir. Sağ alttan sese sağ tıkla ses ayarlarını aç - ses Denetim Masası - kayıt - stereo karışımı açık ise sağ tıkla devre dışı bırak.
Knuckleshs Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 21 Haziran 2021 #3 Hasan Karaca dedi: Format atmadan da çözülebilir. Sağ alttan sese sağ tıkla ses ayarlarını aç - ses Denetim Masası - kayıt - stereo karışımı açık ise sağ tıkla devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Kapalı ve hala youtube'den veya spotifydan birşeyler açtığımda gidiyor ses .
Hasan Karaca dedi: Format atmadan da çözülebilir. Sağ alttan sese sağ tıkla ses ayarlarını aç - ses Denetim Masası - kayıt - stereo karışımı açık ise sağ tıkla devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Kapalı ve hala youtube'den veya spotifydan birşeyler açtığımda gidiyor ses .