Format atılmasına rağmen virüs gitmedi ve Windows 10'a giriş yaptırmıyor

ramallo

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
Eaget ssd
Merhaba. Windows 10 işletim sistemli bilgisayarıma virüs düşmüştü. Virüs hesabımı yönetici modundan çıkarmış, CTRL alt del e giriş yapmama izin vermiyor ve Microsoft hesabı istiyordu. Ancak hesaba giriş yapmak isteyince hata veriyordu. Formatlayıp virüsü sildim ancak yine CTRL alt del komutu çalışmıyor ve bilgisayarı açtığımda hesaba giriş istiyor ve yine hata alıyorum. Böyle sorunla karşılaştınız mı hiç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Windows 10 işletim sistemli bilgisayarıma virüs düşmüştü. Virüs hesabımı yönetici modundan çıkarmış, CTRL alt del e giriş yapmama izin vermiyor ve Microsoft hesabı istiyordu. Ancak hesaba giriş yapmak isteyince hata veriyordu. Formatlayıp virüsü sildim ancak yine CTRL alt del komutu çalışmıyor ve bilgisayarı açtığımda hesaba giriş istiyor ve yine hata alıyorum. Böyle sorunla karşılaştınız mı hiç?

Rufus'tan gereklilikleri kaldırın ve öyle format atın,(hesap ve şifre zorunluluğu falan) ne varsa tik atın. ve temiz kurulum yapmalısınız.

Bunun için iki neden vardır bir temiz kurulum yapmadınız Windows üstüne yazdınız iki yeni ISO yazdırman gerekebilir ama temiz bilgisayarda sana tavsiyem disk seçme menüsünde diskler sil ayrılmamış alan kalana kadar sonra BIOS'a gir fabrika ayarlarına sıfırla de bilgisayar açınca ekran gelince kapat 15 dakika sonra açıp BIOS ayarlarını yap düzgün temiz formatı at.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı