Format attıktan sonra virüs kalıntısı kalmış mıdır?

Direk indirdim masaüstüne geldi açtım kullandım sonrada sildim zaten denemek için indirmiştimde virüs çoktan girmiş
Bu durumda Defender'in tespit ettiği hacktool'un indirdiğin dosya ile bir alakası yok. Her halükarda sıfırlamaya gerek yoktu, bundan sonra da başka bir eyleme gerek yok dediğim gibi.

Bu durumda Defender'in tespit ettiği hacktool'un indirdiğin dosya ile bir alakası yok. Her halükarda sıfırlamaya gerek yoktu, bundan sonra da başka bir eyleme gerek yok dediğim gibi.
şey mi demek istiyosun hile de virüs yoktu sonradan indirdiğim başka bir şeyde mi virüs vardı diyosun ?

şey mi demek istiyosun hile de virüs yoktu sonradan indirdiğim başka bir şeyde mi virüs vardı diyosun ?
Öyle olduğunu kastetmemiştim ama bu zaman aralığında hile veya crack aracı indirdiysen tabii olabilir. Sıfırlamadan kalıntı kalıp kalmaması pek önemli değil, MBAM'in sildiği zararlıları silinmiş olarak say.

yok indirmedim zaten malware den taratırken virüslü olan dosyaya baktım hile programının ismi yazıyodu ikisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…