Format ekranında SSD gözükmüyor

Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
GeIL
Ekran kartı
RTX3050
Anakart
Gigabyte B450M K
İşlemci
Ryzen 5 5500
Kardeşimin bilgisayarına format atacağım, USB taktım başlattım format ekranına giriş yaptım. SSD gözüküyor normal bir şekilde SSD'yi biçimlendirdim ve devam ettim. Kuruluma başladı sonra kuruluma devam etmek için yeniden başlatılıyor dedi ve yeniden başlattı. Sonrasında direk BIOS ekranı açıldı Windows Boot Manager gözükmüyor. Sadece USB gözüküyor USB üzerinden devam ettiğimde ise SSD gözükmüyor kurulumu devam ettiremiyorum.

Ekran kartı: Zotac Gaming RTX 3050.
İşlemci: Ryzen 5 5500.
Anakart: Gigabyte B450M K
SSD: GeIL 512 GB zenith p3l.
Sistem bilgileri bunlar, yardıma ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
1739355208410.png

Şu şekilde mi kalıyor ekran?

Zaten o yüklemesi gereken yeri yüklediyse yüklenmiş olması lazım windowsun sadece biostan o diski bulup yukarı almanız gerek.

Eki Görüntüle 2421975

Şu şekilde mi kalıyor ekran?
Aynı bu ama HDD'de gözüküyor SSD yok. HHD'yede kuramıyorum ama windows bu diske yüklenemez seçilen diskte mbr bölüm tablosu var efi sistemlerde gibi bişey yazıyo.

Zaten o yüklemesi gereken yeri yüklediyse yüklenmiş olması lazım windowsun sadece biostan o diski bulup yukarı almanız gerek.
Bende öyle biliyorum işte ama biostada gözükmüyor sadece usb gözüküyo normalde gözüküyordu.

Aynı bu ama HDD'de gözüküyor SSD yok. HHD'yede kuramıyorum ama windows bu diske yüklenemez seçilen diskte mbr bölüm tablosu var efi sistemlerde gibi bişey yazıyo.

Bende öyle biliyorum işte ama biostada gözükmüyor sadece usb gözüküyo normalde gözüküyordu.
Bu videoya bakar mısın,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Olmazsa şu video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoya bakar mısın,
Olmazsa şu video;
Bunlarıda denedim olmadı bunlar intel için ryzende vmd diye bişey yokmuş öyle demişti biri başka bi forumda diğer videoda direk intel için.

Yeni konular

Geri
Yukarı