Format Flashı BIOS Ekranını Donduruyor

hz.envrr

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
WD Green 240 gb ssd
Ekran kartı
HD6870
Anakart
Gigabyte P55UD4-A
İşlemci
İ5 750
Windows 10 format USB'sini taktığım anda BIOS ekranında donuyor. Önce takıp sonra çalıştırdığımda ise yine donuyor. Bilgisayar BIOS resminde kalıyor.

ISO'yu yanlış yazdırmış olabilirsiniz veya taktıgın USB giriş kısa devre yapabilir başka yere takın.
14 tane usb girişi var kasada hepsini denedim 4 kerede tekrar tekrar usbye yazdırdım hala aynı
Başka USB ile denedin mi? USB'yi başka bilgisayarda denedin mi? BIOS güncel mi?
Başka usb ile deneyemedim biosum güncel başka bilgisayarda deneyip geri yazcam
Başka USB ile denedin mi? USB'yi başka bilgisayarda denedin mi? BIOS güncel mi?
Eski windows 7 laptobumda denedim onda böyle bir hata verdi usbyi takıp boot sırasını 1 yapınca.

Dosya Ekleri

• IMG_20220422_171707.jpg
    175,8 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Sadece UEFI modunda çalışabilir ama Legacy modunda çalıştırmayı deniyorsun diyor. Anakartın UEFI destekliyorsa BIOS ayarlarından o şekilde ayarlayıp tekrar dene.
Laptopda Kensi bilgisiyarımda uefi yok maalesef şimdi farklı bi flash ile deneyip yazacağım
Sadece UEFI modunda çalışabilir ama Legacy modunda çalıştırmayı deniyorsun diyor. Anakartın UEFI destekliyorsa BIOS ayarlarından o şekilde ayarlayıp tekrar dene.
Farklı flashada yazdırdım iso yu sanırım isoda sorun var şimdi başka bi iso dosyası indircem

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…