F Fetullah Sahin Hectopat Katılım 20 Aralık 2013 Mesajlar 15 24 Aralık 2013 #1 Merhaba hocam, benim hard disk'im samsung 320 gb çalışmıyor. Hocam ben format atarken c'ye mi d'ye mi atıyorum diye tereddütte kaldım. Format işleminin yarısında pc'ye reset attım ve sonra harddisk'im bozuldu. Yapılma imkanı var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2013
Merhaba hocam, benim hard disk'im samsung 320 gb çalışmıyor. Hocam ben format atarken c'ye mi d'ye mi atıyorum diye tereddütte kaldım. Format işleminin yarısında pc'ye reset attım ve sonra harddisk'im bozuldu. Yapılma imkanı var mı ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Aralık 2013 #2 Format atarken reset atmak sabit diski bozmaz. Diskte başka bir sorun vardır. Tekrar format atmayı denediniz mi?
Format atarken reset atmak sabit diski bozmaz. Diskte başka bir sorun vardır. Tekrar format atmayı denediniz mi?
B Bedirhan Şahin Hectopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 5 24 Aralık 2013 #3 Denedim fakat olmuyor. Disk'e format, harici olarak çalıştırıldığında harf verilmiyor. Kullanılmıyor yani hocam. Birde modaretör arkadaşlar ceza verirken yaptığımız hatayıda yazarsanız iyi olur ! Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2013
Denedim fakat olmuyor. Disk'e format, harici olarak çalıştırıldığında harf verilmiyor. Kullanılmıyor yani hocam. Birde modaretör arkadaşlar ceza verirken yaptığımız hatayıda yazarsanız iyi olur !
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 24 Aralık 2013 #4 SSD'ye geçin o zaman vakit gelmişken. 120 GB bir SSD ile sistem günlük kullanımda çok daha hızlı çalışacaktır.
SSD'ye geçin o zaman vakit gelmişken. 120 GB bir SSD ile sistem günlük kullanımda çok daha hızlı çalışacaktır.