Herkese merhabalar. Oncelikle bugünkü şanssizligim yuzunden basima gelmeyen kalmadi. Arkadaslar aha iyi oyun performansı almak icin Win 7 den XP'ye gecmeye karar verdim. Taktim PC'ye, CD'ye yukletecegim diski sectim. Bir baktim NTRDL dosyasi eksikmis, CD'nin dosyalari eksik kopyalanmis. F3 yapip iptal ettim ama artik bicimlendigi icin PC surekli "NTRDL bulunamadi, CTRL+ALT+DEL yap" diyor ve surekli bir döngü oluyor. Arastirdim gittim 8 TL'ye duzgun bir Win XP CD'si aldim. Taktim ama PC hicbir sekilde on yukleme yapmiyor. BIOS'tan tanitmama ragmen. Neyse baktim HDD'yi laptopa takip eksik dosyayi HDD'nin C'sine atayım dedim ama masaustunun HDD'sini laptopa nasil atacagimi bilmiyorum. USB ile nasil atiliyor? Taşınabilir HDD'lerin kablosu var bende. Neyse USB aldim ama masaustu HDD'sinin USB yerini bulamadim.
Geri soktum dedim belki PC olur, actim PC'yi birden PSU'nun yerinden patlama sesi ve yanik kokusu geldi. Şimdi acmaya korkuyorum, PSU'un yaninda kasa ici hicbir yanik izi yok. Sadece koku var. 4 yillik PC, simdi ben acarsam bir sey olur mu PC'ye? PSU niye yanmış olabilir? Volt degeri degistirmedim, PSU iyi. Otomatik volt degistiriyor. Burada elektrik cok gidiyor, sizce elektrikten mi? Ben mi bir sey yaptim HDD'yi sokunce falan?
Arkadaslar masaustunun NTRLD hatasini nasil cozecegim? NTFS sistemi var, ondan dolayı hicbir sekilde CD falan on yukleme gelmiyor.
Geri soktum dedim belki PC olur, actim PC'yi birden PSU'nun yerinden patlama sesi ve yanik kokusu geldi. Şimdi acmaya korkuyorum, PSU'un yaninda kasa ici hicbir yanik izi yok. Sadece koku var. 4 yillik PC, simdi ben acarsam bir sey olur mu PC'ye? PSU niye yanmış olabilir? Volt degeri degistirmedim, PSU iyi. Otomatik volt degistiriyor. Burada elektrik cok gidiyor, sizce elektrikten mi? Ben mi bir sey yaptim HDD'yi sokunce falan?
Arkadaslar masaustunun NTRLD hatasini nasil cozecegim? NTFS sistemi var, ondan dolayı hicbir sekilde CD falan on yukleme gelmiyor.
Son düzenleyen: Moderatör: