Format Sonrası Bilgisayarda Ani Kilitlenmeler

xxneedgexx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ve Recep abi.

Sorunum; formatçı abime W8 yükletmiştim. Fakat bu zaman kadar hiçbir sıkıntı olmadı, bu akşam League of Legends oynarken birden "dııııııııııııııııııı" diye ses çıkararak dondu. Dedim ne oluyor? Allah Allah! Tekrar başlattım, bu sefer şifreyi gireceğim tuşa dokunuyorum donuyor bilgisayar. Tekrar aç kapa, aç kapa bu sefer onarma ekranı gelse de sorun bitmiyor.
Nedir durum Recep abi?

Ne yapabilirim? Format atmak istemiyorum çünkü oyun kayıtları, müzik vesaire hepsi gidecek.

Senin formatçı abi sistemdeki bir parçayı bozmuş. Belleklerinde sorun olabilir. 1 saat sonra Windows'u açmayı dene ve C:/Windows/Minidumps klasörünün içindekileri buraya yükle.

Ram'leri çıkart üfle tekrar düzgünce başka bir yuvaya oturt. O ses Ram'den geliyor. Ram arızalı da olabilir.
Bu benim çözümüm olmuştu zamanında. Aynı sesi alıyordum bu şekilde çözdüm.

Memtest86 ile ramleri test ettirin ve pc ısısını kontrol edin. Ram testi boottan yapılır. Win açılmasına gerek yok. Tanıdık birinin pc'sinden flash belleğe kurarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı