Bilgisayarıma Windows üzerinden format attım, sonrasında Driverpack Solution kullanarak driverlerimi yükledim. Ardından oyun oynadım ve kapattım. Tekrar açtığımda ise sürekli drop yiyordum. Video izlerken 1 saniyede bir donuyordu. Mouse hareket ettirirken donuyordu. Nasıl çözebilirim?
Bilgisayarıma Windows üzerinden format attım, sonrasında Driverpack Solution kullanarak driverlerimi yükledim. Ardından oyun oynadım ve kapattım. Tekrar açtığımda ise sürekli drop yiyordum. Video izlerken 1 saniyede bir donuyordu. Mouse hareket ettirirken donuyordu. Nasıl çözebilirim?
Bir driver programı vakası daha.
Tekrar format at, muhtemelen driver programı bozdu.
Formattan sonra da elle driver kur.
ISO dosyasını nereden aldın?
Oyunları nereden indirdin?
Bilgisayarıma Windows üzerinden format attım, sonrasında driverpack solution kullanarak driverlerimi yükledim. Ardından oyun oynadım ve kapattım. Tekrar açtığımda ise sürekli drop yiyordum. Video izlerken 1 saniyede bir donuyordu. Mouse hareket ettirirken donuyordu. Nasıl çözebilirim?
Driverpack solution bir Rus hack yazılı mıdır sürücüleri program ile değil donanım kimliği ile yüklemeniz gerekmektedir bu yazılımı kullanmayın. Bir çok virüs ile karşılaşabilirsiniz.
Driver Pack Solution bir Rus hack yazılımıdır sürücüleri program ile değil donanım kimliği ile yüklemeniz gerekmektedir bu yazılımı kullanmayın. Bir çok virüs ile karşılaşabilirsiniz.
Önceden keşke ekran görüntüsü alsaydım yemin ederim Windows Defender'da russian ve sürücü'nün adı yazıyordu 2 yıl önce yapmıştım arkadaşın yaptığını sonra internette araştırdım ve herkes bunu söylüyordu. Ama bir delilim yoktur. Herkesin şunu da yapmaması gerekir Driver Booster, driver pack solution kullanmayın sürücüleri yanlış yükleyip sisteminizi kararsız hale getirebiliyorlar.