embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 Şimdi format attım ve Windows Defender'e girdiğimde bu hatayı verdi olası çözümleri denedim ama bir sonuca ulaşamadım.
Şimdi format attım ve Windows Defender'e girdiğimde bu hatayı verdi olası çözümleri denedim ama bir sonuca ulaşamadım.
tardub7 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #2 embraceit dedi: Eki Görüntüle 2311511 Şimdi format attım ve Windows Defender'e girdiğimde bu hatayı verdi olası çözümleri denedim ama bir sonuca ulaşamadım. Genişletmek için tıkla... Format düzgün yapılmadığına bunlar olur flash bellek ile dosyaların düzgün olanlarını alın ve düzeltin.
embraceit dedi: Eki Görüntüle 2311511 Şimdi format attım ve Windows Defender'e girdiğimde bu hatayı verdi olası çözümleri denedim ama bir sonuca ulaşamadım. Genişletmek için tıkla... Format düzgün yapılmadığına bunlar olur flash bellek ile dosyaların düzgün olanlarını alın ve düzeltin.
embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #3 tardub7 dedi: Format düzgün yapılmadığına bunlar olur flash bellek ile dosyaların düzgün olanlarını alın ve düzeltin. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan sıfırladım yerel bilgisayardan geri yükledim Windows'u
tardub7 dedi: Format düzgün yapılmadığına bunlar olur flash bellek ile dosyaların düzgün olanlarını alın ve düzeltin. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan sıfırladım yerel bilgisayardan geri yükledim Windows'u
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 18 Eylül 2024 #4 Aşağıdaki programı indirip yönetici olarak çalıştırın ve CMD ekranı kapandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın, sorununuz çözülecektir. SecurityHealthSetup.exe
Aşağıdaki programı indirip yönetici olarak çalıştırın ve CMD ekranı kapandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın, sorununuz çözülecektir. SecurityHealthSetup.exe
embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #5 Bcansiz74 dedi: Aşağıdaki programı indirip yönetici olarak çalıştırın ve CMD ekranı kapandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın, sorununuz çözülecektir. SecurityHealthSetup.exe Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcının attığı Windows 11 sorunluymuş kendim yükledim oldu
Bcansiz74 dedi: Aşağıdaki programı indirip yönetici olarak çalıştırın ve CMD ekranı kapandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın, sorununuz çözülecektir. SecurityHealthSetup.exe Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcının attığı Windows 11 sorunluymuş kendim yükledim oldu