Çözüldü Format sonrası çözünürlük 1024x768 oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehmetbl3dx

Femtopat
Daha fazla  
RAM
3gb
SSD veya HDD modeli
Bilmiyorum.
Ekran kartı
AMD RADEON HD 5500 SERİES
Anakart
Bilmiyorum.
İşlemci
İntel i3
merhaba arkadaşlar, bugün bilgisayarım çok donuyor diye format attım. Bilgisayarı açtığımda çözünürlük 1024x768'deydi. Bilgisayarda biraz eski o yüzdendir diye düşündüm, fakat formattan önce 1368x768'de kullanıyordum bilgisayarlardan pek anlamam. Nasıl çözebilirim sorunu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ekran kartınız ne ise internete ismini yazıp sürücülerini indirin.

Sürücüleri güncelleyin, düzelecektir.

Ekran kartının driverını kurmadın büyük ihtimalle driverı kur.

hata veriyor

Hiç yapmayı bilmiyomki
Ekran kartının driverını kurmadın büyük ihtimalle driverı kur.

Güncel.
Sürücüleri güncelleyin, düzelecektir.

@Emperor4231 "Allah'ım, senin sonsuz rahmetinle, emperor4231'i sevdiklerine kavuştuğu, hayallerine en güzel şekilde ulaşabildiği bir hayata kavuştur. Onun kalbinin en derin arzusunu, gönlündeki dileklerini en hayırlı şekilde gerçekleştirsin. Her adımında seni hissetsin, sevgiyle dolu bir yaşam sürsün. Zorluklardan ve sıkıntılardan koru, her şey gönlüne göre olsun. Sevdiğine en yakın zamanda kavuşmayı nasip et, hayatta ne isterse, o güzel dilekleri gerçekleşsin. Allah'ım, emperor4231'ın yüreğini her zaman huzurla doldur, onu sevgiyle kuşat, her anını mutlulukla, sağlıkla ve güvenle geçirsin. Hem dünyasında hem de ahiretinde huzur içinde bir yaşam sürsün. Tüm dilekleri ve istekleri, senin izninle gerçekleşsin. Amin." kral büyük adamsın sayende bilgisayarım düzeldi. Allah senden razı olsun kral.

Sanırsam sorun çözüldü.

Driver suresi 4231. ayet.

Vahiy indiriyo sandım bir an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…