Format sonrası depolama alanı nasıl açılır?

Linux hala bile ana bilgisayar olucak bir sistem değil, dualboot yaparsın eyvallah V’ye kurarsın eyvallah ama ana bilgisayar olucak sistem değil.

Neden mi ?

1. Mesleğime dayalı hiçbir programı çalıştırmıyor örnek multisim.

2.oyun getirdik böyle şöyle dediler 4090 ekran kartım var windows ile linux arasında 20 oyunda 15 de 30 40 fps fark var o zaman gider 4080 alırdım 4090 niyw aldım ki yani değil mi ?

3.HDR desteği yok film izlemek istesem 40 binlik monitör var hdr desteği hala yok olsa da çok çok sınırlı.

4.çift monitör kullandıpında, biri 360hz diyelim diğeri 165 falan ise max 240hz çözünürlüğe izin veriyor. 1 hafta boyunca araştırdım 360 hz kullanabilmek için 165hz monitörümü kapatıyordum.

5.kulaklık mouse driverlarımı linuxta çalıştıramıyorum.

6.windowsta daha çok virüs yersin doğrudur. Ama aralarında kernele etki eden çok az virüs vardır bile isteye virüs yüklersen belki, genelde virüsleri ring2 ya da 3 katmanında çalışıyor. linuxta virüs azdır ama yedin mi sağlam yiyorsun direk ring0 katmanın da vuruyor yani kernele etki ediyor.

7.benim için masaüstüm böyle olmuş şöyle olmul böyle özeleştirdim bunlar benim ilgi alanıma gelmiyor varsın özeleştiremiyim yani , önemli olan güç hangisi daha fazla güç veriyorsa o

Şimdi diceksin ki Windows mu iyi windows mu yükliyelim ? Cevap:Hayır linux, stock Windows’u ayakta tokatlar

Neden mi ?

1.gönderdiği telemterileri bilgilerin hadi hesabı yok su içsen windows senin su içtiğini dahi bilir.

2.seni sürekli bişey yapmaya zorlar yol edge kullan yok copilot kullan işte yüklediğim oyunları oyna yok haberler widgetim var ona bak hava durumunu benden gör bunları kaldırmana da izin vermez. Yani anlıcağın kendi bilgisayarının kölesi oluyorsun.

3.güvenlik açığı çok fazla çok rahat virüs yiyebiliyorsun eğer bilinçli değilsen tabi.

Daha böyle sayamıcak kadar çok sıknıtısı var.

Linux değil windows değil o zaman hangisini kuralım Diceksin. Gidip kendi sistemini en baştan kendin yaratıcaksın noktası virgülüne ama çekirdek windows olucak çünkü uyumluluk sistemi şuanlık windows ortaya linuxun yanından ayak bile atamıcağı stock windowsun rüyasında bile göremiceği bir sistem çıkıyor.
mikrosoptun zorla gözüme sokacağı şeylerden daha iyidir linux

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı