karamelreis Yoctopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #11 elmaliturta88 dedi: Sürücü Güncellemeleri ve Optimum Oyun Ayarları Şurdan GeForce Experience indirin. Sonra uygulama içinden güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Deniyecegim. elmaliturta88 dedi: Sürücü Güncellemeleri ve Optimum Oyun Ayarları Şurdan GeForce Experience indirin. Sonra uygulama içinden güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Şu an yuklu olan 536.45 driveri sileyim mi yoksa direk Express installmi yapim? Son düzenleme: 14 Haziran 2024
elmaliturta88 dedi: Sürücü Güncellemeleri ve Optimum Oyun Ayarları Şurdan GeForce Experience indirin. Sonra uygulama içinden güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Deniyecegim. elmaliturta88 dedi: Sürücü Güncellemeleri ve Optimum Oyun Ayarları Şurdan GeForce Experience indirin. Sonra uygulama içinden güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Şu an yuklu olan 536.45 driveri sileyim mi yoksa direk Express installmi yapim?
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #12 karamelreis dedi: Deneyeceğim. Şu an yuklu olan 536.45 driveri sileyim mi yoksa direk Express installmi yapim? Genişletmek için tıkla... Hocam driveri silip en baştan en güncelini yükleyip bilgisayarı yeniden başlatın.
karamelreis dedi: Deneyeceğim. Şu an yuklu olan 536.45 driveri sileyim mi yoksa direk Express installmi yapim? Genişletmek için tıkla... Hocam driveri silip en baştan en güncelini yükleyip bilgisayarı yeniden başlatın.
karamelreis Yoctopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #13 elmaliturta88 dedi: Hocam driveri silip en baştan en güncelini yükleyip bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Bu windows versiyonu desteklenmiyor diyor.
elmaliturta88 dedi: Hocam driveri silip en baştan en güncelini yükleyip bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Bu windows versiyonu desteklenmiyor diyor.
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #14 karamelreis dedi: Bu Windows versiyonu desteklenmiyor diyor. Genişletmek için tıkla... GeForce Game Ready Sürücüsü | 528.49 | Windows 10 64-bit, Windows 11 | NVIDIA Bunu indirin kurun bittiğinde PC'yi yeniden başlatın sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.
karamelreis dedi: Bu Windows versiyonu desteklenmiyor diyor. Genişletmek için tıkla... GeForce Game Ready Sürücüsü | 528.49 | Windows 10 64-bit, Windows 11 | NVIDIA Bunu indirin kurun bittiğinde PC'yi yeniden başlatın sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.
karamelreis Yoctopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #15 elmaliturta88 dedi: GeForce Game Ready Sürücüsü | 528.49 | Windows 10 64-bit, Windows 11 | NVIDIA Bunu indirin kurun bittiğinde PC'yi yeniden başlatın sorunun çözüldüğünü göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... İndirecegim ama birsey farkettim driveri sildikten sonra brave donmamaya basladi ama masaustu falan hala ayni
elmaliturta88 dedi: GeForce Game Ready Sürücüsü | 528.49 | Windows 10 64-bit, Windows 11 | NVIDIA Bunu indirin kurun bittiğinde PC'yi yeniden başlatın sorunun çözüldüğünü göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... İndirecegim ama birsey farkettim driveri sildikten sonra brave donmamaya basladi ama masaustu falan hala ayni
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #16 karamelreis dedi: İndirecegim ama birsey farkettim driveri sildikten sonra brave donmamaya basladi ama masaustu falan hala ayni Genişletmek için tıkla... Bu attıgım driveri indir.
karamelreis dedi: İndirecegim ama birsey farkettim driveri sildikten sonra brave donmamaya basladi ama masaustu falan hala ayni Genişletmek için tıkla... Bu attıgım driveri indir.
karamelreis Yoctopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #17 elmaliturta88 dedi: Bu attıgım driveri indir. Genişletmek için tıkla... İndirdim restart attim ama hala displayde secenek yok karamelreis dedi: İndirdim restart attim ama hala displayde secenek yok Genişletmek için tıkla... Monitorun hz i yazan yerde hala unknown yaziyor.
elmaliturta88 dedi: Bu attıgım driveri indir. Genişletmek için tıkla... İndirdim restart attim ama hala displayde secenek yok karamelreis dedi: İndirdim restart attim ama hala displayde secenek yok Genişletmek için tıkla... Monitorun hz i yazan yerde hala unknown yaziyor.
Lowroen Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #18 karamelreis dedi: İndirdim restart attim ama hala displayde secenek yok Monitorun Hz i yazan yerde hala unknown yaziyor. Genişletmek için tıkla... Bi SS atsan HDMI'ya da VGA'yı sök tak yap bi
karamelreis dedi: İndirdim restart attim ama hala displayde secenek yok Monitorun Hz i yazan yerde hala unknown yaziyor. Genişletmek için tıkla... Bi SS atsan HDMI'ya da VGA'yı sök tak yap bi
karamelreis Yoctopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #19 Lowroen dedi: Bi SS atsan HDMI'ya da VGA'yı sök tak yap bi Genişletmek için tıkla... Laptop extra bir monitor yok https://www.mediafire.com/file/avyo29umpax2su7/VID_20240614_222754.mp4/file. Videoda gozukmuyor ama masaustunde yaptigim sey yavas yani 10-15ms falan var mousela ekrandaki mavi sey arasinda ve sitede mouseun scrollunu baya bir cevirdim yani baya donuyor normalde cok hizliydi Son düzenleme: 14 Haziran 2024
Lowroen dedi: Bi SS atsan HDMI'ya da VGA'yı sök tak yap bi Genişletmek için tıkla... Laptop extra bir monitor yok https://www.mediafire.com/file/avyo29umpax2su7/VID_20240614_222754.mp4/file. Videoda gozukmuyor ama masaustunde yaptigim sey yavas yani 10-15ms falan var mousela ekrandaki mavi sey arasinda ve sitede mouseun scrollunu baya bir cevirdim yani baya donuyor normalde cok hizliydi
Lowroen Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #20 karamelreis dedi: Laptop extra bir monitor yok https://www.mediafire.com/file/avyo29umpax2su7/VID_20240614_222754.mp4/file. Videoda gozukmuyor ama masaustunde yaptigim sey yavas yani 10-15ms falan var mousela ekrandaki mavi sey arasinda ve sitede mouseun scrollunu baya bir cevirdim yani baya donuyor normalde cok hizliydi Genişletmek için tıkla... Kankim Sadece Tarayıcıda mı oluyor yoksa masaüstünde de mi ?
karamelreis dedi: Laptop extra bir monitor yok https://www.mediafire.com/file/avyo29umpax2su7/VID_20240614_222754.mp4/file. Videoda gozukmuyor ama masaustunde yaptigim sey yavas yani 10-15ms falan var mousela ekrandaki mavi sey arasinda ve sitede mouseun scrollunu baya bir cevirdim yani baya donuyor normalde cok hizliydi Genişletmek için tıkla... Kankim Sadece Tarayıcıda mı oluyor yoksa masaüstünde de mi ?