Çözüldü Format sonrası ekran kartı sürücüsü yüklendi ama AMD Software yazılımı yüklenmedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sisteme SSD taktıktan sonra formatladım. Ekran kartı sürücü yükledi ama AMD Software yok. Şimdi ben DDU ile silip tekrardan mı yükleyeceğim? Yoksa direkt mi yükleyeyim, silmeme gerek yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güvenli Mod'da AMD aracı ile kaldırıp tekrar yükleyip deneyin. Windows kurduğunda genelde gelmiyor.
Güvenli Mod'da AMD aracı ile kaldırıp tekrar yükleyip deneyin. Windows kurduğunda genelde gelmiyor.

Çözüm
Sisteme SSD taktıktan sonra formatladım. Ekran kartı sürücü yükledi ama AMD software yok. Şimdi ben DDU ile silip tekrardan mı yükleyeceğim? Yoksa direkt mi yükleyeyim, silmeme gerek yok mu?

Kanka kendin elle kur, öyle yaptıysan da kararlı sürümü indir, deneme sürümündekiler software açmamazlık yapıyor, benim başıma hep giliyor.

DDU ile kaldırmama gerek var mı?

Kanka kendin elle kur, öyle yaptıysan da kararlı sürümü indir, deneme sürümündekiler software açmamazlık yapıyor, benim başıma hep giliyor.
Kanka kartım R5 M430 sistem kullanmayabiliyor kartı o yüzden hangi driverı kullanacağımı da bilmiyorum.

Hangi driverı indiriyim? Bu kartlarda ekran kartı kullanmama problemleri oluyor.

AMD aracı ile yapabilirsiniz. DDU gerekli değil.

İşlemci modeli nedir? O da AMD mi?

İkisi de AMD olduğu için tek sürücü yeterli. Onu görmeme gibi bir şey olmaz. Zaten dahili de çalışmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…