Format sonrası ekran kartı ve ses sürücüsünde ünlem işareti

lucha

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar bugün 2. el olarak ASUS M70ad model bir bilgisayar aldım. Kendim format USB'im ile format attım. Fakat şu an ekran kartını görmüyor. GTX740 ekran kartı var ve HDMI ile bağlı ses simgesinin üzerindede kırmızı X işareti var. Windows Update yaptım, ASUS'un sitesinden chipsetleri de indirdim kurdum. Bir de aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar kısmında sarı ünlem var. Şöyle fotoğrafta hepsi gözüküyor.

Bu arada format atmadan önce de aldığım kişinin evinde kontrol ettim ekran kartı gözüküyordu. CPU-Z'den de bakıyorum gözüküyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    149,1 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:
Donanın kimliği paylaşın.

NVIDIA sitesinden uygun driveri indirerek hallettim sorunumu fakat şu an aygıt yöneticisi kısmında diğer aygıtlarda bilinmeyen aygıt ve PCI basit iletişim denetleyicisi üzerinde sarı ünlem var.

NVIDIA sitesinden uygun driveri indirerek hallettim sorunumu fakat şu an aygıt yöneticisi kısmında diğer aygıtlarda bilinmeyen aygıt ve PCI basit iletişim denetleyicisi üzerinde sarı ünlem var.

Attığım linkteki rehberi uygulayarak donanım kimliği paylaşın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…