Format sonrası GTA 5 Social Club keyime zarar gelir mi?

VoidGlaxo

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisiyarımı sıfırlamak istiyorum aslında oyunda da çok şey katetmedim sıfırlasam social club keyime sorun yapar mı oyunu tekrar almak zorunda kalır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerinden kurulum yaptıysanız bir sorun olmuyor ama DVD'den ya da farklı bir platformdan indirip de harici kurulum yapıyorsanız, formattan önce oyunu mutlaka kaldırın. Çünkü bir çok oyun firması belirli bir sayıda (Genellikle 5-10 arası) kuruluma izin veriyor. Kilitlense bile, daha sonra bu sayıyı sıfırlatabilirsiniz de e-posta göndererek ama uğraşmaya gerek yok...

Not: Oyunu kaldırdığınızda bu sayı -1 oluyor. 👍

Steam üzerinden kurulum yaptıysanız bir sorun olmuyor ama DVD'den ya da farklı bir platformdan indirip de harici kurulum yapıyorsanız, formattan önce oyunu mutlaka kaldırın. Çünkü bir çok oyun firması belirli bir sayıda (Genellikle 5-10 arası) kuruluma izin veriyor. Kilitlense bile, daha sonra bu sayıyı sıfırlatabilirsiniz de e-posta göndererek ama uğraşmaya gerek yok...

Not: Oyunu kaldırdığınızda bu sayı -1 oluyor. 👍
Üstede yazdığım gibi Social Clubtan Aldım Ve Game Satışada yazdığımda bir sorun olmayacağını ve hesabınız varsa rahatlıkla indirebileceğimi söyledi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı