Format sonrası monitör açılmıyor

CenkSakin

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım, Windows 10 kurdurdum ancak eve getirdiğim zaman güç düğmesine bastığım zaman kasa çalışıyor ama ekrana hiç görüntü gelmiyor. BIOS ayarları için del tuşuna basıyorum ama görüntü gelmiyor. Teşekkür ederim.

Monitörü ekran kartı yerine anakarta takmış olabilirsin.
ya da HDMI bozulmuş olabilir.

Monitörü ekran kartı yerine anakarta takmış olabilirsin.
ya da HDMI bozulmuş olabilir.
Hayır, ekran kartına bağlı. İlk kez başlattığımda ekran açılmıştı biostan windows yüklü belleği seçmeme rağmen Pc açılmıyordu. Ben de biosu varsayılan ayarlara sıfırlayınca monitör hiç açılmadı.

Acaba bilgisayarcıya mı yaptırdınız ve yaptırdıysanız parçalarınızın kendinize ait olduğunu ve sağlam çalıştığını açıkken emin olabilir misiniz ?

Bilgisayar özelliklerinizi yazabilir misiniz? Ve bir soru daha bilgisayarcıda Windows 10 kurdurduktan sonra canlı olarak gördünüz mü?

Bilgisayar özelliklerinizi yazabilir misiniz? Ve bir soru daha bilgisayarcıda Windows 10 kurdurduktan sonra canlı olarak gördünüz mü?
ryzen 5 3600, 16 gb ram 3200, gtx 960 ekran kartı. Gördüm, bilgisayarcı monitör hertz farkından olabileceğini söyledi.

Kabloyu çıkartıp tekrardan takın.(İyi takıldığından emin olun.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…