Format Sonrası "Nahimic Cannot Be Used" Sorunu

Yer
One With the Force
Daha fazla  
Meslek
Metalurji ve Malzeme Mühendisi
İyi forumlar.
Geçen gün PC'ye bir format attım, daha sonra:
Buradan en son Nahimic sürücüsünü indirip Aygıt Yöneticisinden elle kurulum yaptım fakat uygulama sürücü hatası verdi. Realtek sürücüsünü tamamen kaldırıp yeniden kurdum ama sonuç değişmedi.

Acaba Windows un 1903 sürümünde mi bir sıkıntı var? 1809 sürümünde sorunsuz çalışıyordu.

Ekran Alıntısı.PNG

NOT: Sorunu çözdüm MSI ın sitesinde bulunan sürücüyü içinde bulunan .exe yardımıyla yükleyince sorun düzeldi.

Son düzenleme:
Bu Realtek'e lanet olsun! 🤬

Geçmişte sürücü yüzünden çok sıkıntı çektim. Bugün yine yanlışlıkla Dragon Center üzerinden Realtek güncelleştirmesini yüklemişim. Nahimic çalışmaz oldu. Realtek sürücüsünü "eke kaldır"dan kaldırdım. CCleaner ile kayıt defteri temizliği yaptım. Ama hala aygıt yöneticisinde Realtek sürücüsü yüklü görünüyor. Aygıt yönetici üzerinden güncelle dediğimde zaten yüklü diye uyarıyor. Ama ne ses var! ne de program listesinde sürücüsü görünüyor!

Allah'tan uygun tarihli bir sistem geri yükleme noktası bulup geri dönüş yapabildim.

Windows veya Realtek güncellemesi sonrası, Nahimic çalışmaz olabiliyor. Adamlar doğru dürüst sürücü yapmaktan acizler. Bu yüzden sıkıntısız çalışan Realtek ve Nahimic sürücülerine sahipseniz, Windows Sürücü Güncelleştirme servisini hizmet dışı bırakmanız, Microsoft Mağazası'nda otomatik güncellemeyi kapatmanız fevkalade önemli. Bir de -sigorta maksatlı- her an geri dönmek için sistem geri yükleme noktası oluşturmak lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı