Format Sonrası Ses Gelmeme Sorunu

Aygıt yöneticisini açın.
Ses, Video ve Oyun denetleyicileri sekmesinin altında Ses sürücünüze sağ tıklayın. (VIA, Realtek v.b)
Cihazı kaldır seçeneğini seçin.
Sonrasında çıkan menüden ''Bu cihazın sürücü yazılımını sil'' seçeneğini seçip tamam tıklayın.
Screenshot_1.png
Aygıt yöneticisinin Araç çubuğunda bulunan ''Donanım değişikliklerini tara'' simgesine tıklayın.
Sonrasında Windows Update üzerinden sürücü yüklemesini yapın.
Screenshot_2.png
Eğer halen bir gelişme yoksa bağlantıdaki sürücüyü yüklemeyi deneyin.

Windows sürümünüz eski bu yüzden RS3 ile temiz kurulum gerçekleştirin.
Bir daha IOBIT araçlarını, sürücü bulucular kullanmayın.
Ses sürünüz Win 8.1 desteklese de Win 10 destekleyecektir söylenenlerin dışına çıkmazsanız.
Casper ile iletişime de geçip kasanızın seri numarasını paylaşıp güncel BIOS'unuzu isteyin. Vermeyeceklerdir ancak siz yine de baskılayın desteği vermek zorundalar.
Format sonrası güncel Aida64 sonucunu paylaşırsınız.

BIOS için iletişime geçtim hocam. Şu an Windows 10 Red Stone 3 iniyor ISO'su.
İndirdim şu an güncel BIOS güncellemesini hocam. Formattan sonra yükleyeceğim @Murat5038.
Hocam yükleme bitti Windows'un. BIOS güncellemesi yaptım. Hiç driver yüklemedim şu anlık. Sağ alttaki ses ikonunun yanında çarpı işareti var. Buyrun @Murat5038
Report1.rar
@Murat5038 Hocam orada mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel hocam. Anakartın sitesinden indirdim başka bir yerde yoktu cevap yazmadılar. En iyisi ora geldi gözüme daha yeni kurdum onu da şimdi driverler kaldı hatasız hallederiz inşallah.
@Murat5038 Şimdi ses sorununu nasıl halledeceğiz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı