Çözüldü Format sonrası web sitelerinde yazı üzerine tıklayınca çizgi yanıp sönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

furkopat

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayara format attım, herhangi bir mouse ayarı yapmadım ama herhangi bir web sitesindeyken yazı üzerine tıkladığım zaman yazıyı düzenlemişim gibi bir çizgi yanıp sönüyor, bunu nasıl kapatabilirim? Bir türlü bulamadım YouTube'da yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayara format attım, herhangi bir mouse ayarı yapmadım ama herhangi bir web sitesindeyken yazı üzerine tıkladığım zaman yazıyı düzenlemişim gibi bir çizgi yanıp sönüyor, bunu nasıl kapatabilirim? Bir türlü bulamadım YouTube'da yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
F7'ye basarsanız kapatabilirsiniz o özelliği.
F7'ye basarsanız kapatabilirsiniz o özelliği.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı