Çözüldü Format sonrasında yinelenen mavi ekranlar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

enderoguz

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
rx 6800
Anakart
msi b550 gaming edge
İşlemci
ryzen 5 3600
Merhaba, günlük kullandığım bilgisayara yer azlığı sebebiyle reset attım ve daha önce de arkada çalışan birkaç uygulamayı tekrar kurdum ama birkaç gündür sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Genelde bilgisayarı kullanırken veya kullanmayıp açık bıraktığımda oluşuyor . Memtest yaptım bir sıkıntı çıkmadı.
Minidumplar:
minidump
Dikkatimi çeken şey, bazı dosyaların arka planda çalışan Radeon Software, Razer Synapse, Corsair adlarını içeriyor.

Son düzenleme:
Çözüm
-Corsair programlarını kaldırın.
- Hyper-V kapatın.

Kullandığınız emulator kaynaklı bir sıkıntı var gibi görünüyor. Hyper-V'yi kapatamıyorsanız BIOS üstünden kapatmayı deneyin.

-Autoboost yapan bir program varsa kullanmayı bırakın. (Razer Cortex olabilir)

Alttaki iki komutu CMD ekranına yazıp bitmesini bekleyin. (CMD'yi yönetici başlatmalısınız.) Ardından sistemi yeniden başlatın.
SFC /scannow
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

Merhaba önerileriniz için teşekkürler.
Sorunu BIOS üreticinin sitesindeki birkaç Realtek gibi driverları kurarak çözdüm sanırım birkaç gündür hiç mavi ekran almıyorum.
- Hyper-V kapatın.

Kullandığınız emulator kaynaklı bir sıkıntı var gibi görünüyor. Hyper-V'yi kapatamıyorsanız BIOS üstünden kapatmayı deneyin.

-AutoBoost yapan bir program varsa kullanmayı bırakın. (Razer cortex olabilir)

Alttaki iki komutu cmd ekranına yazıp bitmesini bekleyin. (CMD'yi yönetici başlatmalısınız.) Ardından sistemi yeniden başlatın.
SFC /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

- Hyper-V kapatın.

-Autoboost yapan bir program varsa kullanmayı bırakın. (Razer Cortex olabilir)

Alttaki iki komutu CMD ekranına yazıp bitmesini bekleyin. (CMD'yi yönetici başlatmalısınız.) Ardından sistemi yeniden başlatın.
SFC /scannow
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

Merhaba önerileriniz için teşekkürler.
Sorunu BIOS üreticinin sitesindeki birkaç Realtek gibi driverları kurarak çözdüm sanırım birkaç gündür hiç mavi ekran almıyorum.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı