Formata rağmen windows.old dosyası duruyor

Windows Update geldiğinde büyük versiyon güncellemeleride old dosya oluşturuyor. Bu sebeple olmuş olabilir. Ayrıca format attığınız imajın güncel olmasına dikkat edin. Çok eski bir imajla format atarsanız yine Windows güncellemeleri büyük Update ekleyeceği için yine old oluşur.

İmaj dediğiniz nedir hocam bir de 50 GB büyüklügünde dosya ve bilgisayarı bir haftadır açıyorum daha bugün açtım dediğiniz gibi güncelleme yuzunden olmus olabilir mi?

İmaj dediğiniz nedir hocam bir de 50 GB büyüklügünde dosya ve bilgisayarı bir haftadır açıyorum daha bugün açtım dediğiniz gibi güncelleme yuzunden olmus olabilir mi?
Kanka yani çokta önemli değil, eski dosyalarını istemiyorsan sil gitsin. Eğer bir virüs falan böyle bir şey yaptı diye şüpheleniyorsan öyle bir şey yok. Normal tamamen bu.

İmaj dediğim mesela flash diske yazdırdığınız imaj versiyonu 23H2(2023 yılının) ise şu an bulunan 24H2'ye güncelleme yaparken ciddi bir sistem farklılığı olacağı için old dosyası oluşturur. Flash diske oluşturduğunuz Windows imajının versiyonunu da güncel tutmak gerek.

Kanka yani çok da önemli değil, eski dosyalarını istemiyorsan sil gitsin. Eğer bir virüs falan böyle bir şey yaptı diye şüpheleniyorsan öyle bir şey yok. Normal tamamen bu.

Hocam benim PC'yi formatlama sebebim virus zaten ancak Windows'un dosyalari duruyorsa şu an formatlanmis PC'dede olmasindan suphelendim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı