Formatı nasıl atılır?

VitoCorleone0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, elimde eski bir PC var. Kasaya ekstra 4 GB RAM ve SSD taktım. Format atmaya çalıştım fakat hem HDD içinde hem de SSD içinde iki farklı Windows 7 kurulu. Bir tane format USB hazırladım bilgisayarı kapatıp USB'yi takıp açtım. BIOS ayarlarından USB'yı başa alıp resetledim ama kuruluma geçmiyor direkt bilgisayar açılıyor. Nasıl yapacağım?
Windows 7 ISO dosyasını buradan indirdim Windows 7 Ultimate İndir - 2024 x64 bit SP1 Türkçe Formatlık
PC anakart modeli: Gigabyte GA-G41M-Combo

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, elimde eski bir PC var. Kasaya ekstra 4 GB RAM ve SSD taktım. Format atmaya çalıştım fakat hem HDD içinde hem de SSD içinde iki farklı Windows 7 kurulu. Bir tane format USB hazırladım bilgisayarı kapatıp USB'yi takıp açtım. BIOS ayarlarından USB'yı başa alıp resetledim ama kuruluma geçmiyor direkt bilgisayar açılıyor. Nasıl yapacağım?
Windows 7 ISO dosyasını buradan indirdim Windows 7 Ultimate İndir - 2024 x64 bit SP1 Türkçe Formatlık
PC anakart modeli: Gigabyte GA-G41M-Combo
Anakarta göre değişiklik gösterebilir.! den fazla usb bilgisi yazabiliyor bunları sırayla deneyip 1. sıraya alman gerekecek.

Merhaba ISO uzantılı işletim sistemi dosyasını, Rufus programında seçin ve format diski olarak kullanacağınız USB belleğinizi seçin. Ardından Partition Scheme'yi MBR olarak seçiniz ve ISO dosyasını yazdırınız. Format diskiniz hazır olduktan sonra bilgisayarınızı kapatıp açınız ve açarken BIOS ekranına girip ilk olarak load optimized Defaults'u seçip BIOS'u temel ayarlara getiriniz ve ardından.
Advanced BIOS'tan 1st Drive olarak format usbnizi seçiniz.
BIOS ayalarını kaydedip çıkmak için F10 tuşuna basınız ve eveti seçiniz.
Bu şekilde başlaması gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı