Formattan önce tüm sürücüleri yedekleme

FearrFD2

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Suzuka
Daha fazla  
İyi günler, iyi forumlar. Ben bilgisayarıma format atacağım ancak driverleri tek tek bulmaya üşeniyorum. Yok mudur bu driverleri tek seferde bir klasöre yedekleyen bir program?

İyi günler, iyi forumlar. Ben bilgisayarıma format atacağım ancak driverleri tek tek bulmaya üşeniyorum. Yok mudur bu driverleri tek seferde bir klasöre yedekleyen bir program?

Yok hocam tek tek indirmenize'de gerek yok Windows çoğu sürücüyü kendi kuruyor sadece ekran kartı sürcüsüsünü siz kurmanız gerekiyor. Ekran kartınız nedir?

Ben sürücüyü o programka kursun demedim arkadaş nasıl backuplama yapacağını sormuş. Bende o program ile Backup alıp yine restore edebilir dedim. ya da PowerShell ile yapar dedim. Lütfen iyi okuyup sonra tepki verelim, çocuk gibi kızgın üzgün vb ifadeler. Komik olmayalım.
Tamam driver booster kötüdür en adi driverları kurar sakın kullanmayın gençler. Abiniz önermedi öyle bir şey yok..)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı