Epic Games Formattan sonra D diskindeki oyun nasıl açılır?

jasonoleragg

Hectopat
Ben oyunu formattan önce oynuyordum. Format attıktan sonra tekrar açtım Epic Games'i şimdi oyna yazması lazımken yükle yazıyor ama oyun D diskinde kurulu. Oyunu nasıl açabilirim?

Ben oyunu formattan önce oynuyordum. Format attıktan sonra tekrar açtım Epic Games'i şimdi oyna yazması lazımken yükle yazıyor ama oyun D diskinde kurulu. Oyunu nasıl açabilirim?
Yüklemeyi başlatın, biraz zaman sonra durdurup Epic Games'i kapatın, Epic'in dosyaları yüklediği yere ana oyunun dosyalarını kopyala yapıştır yapın. İşlem bittikten sonra Epic'i tekrar başlatın. Küçük bir indirmeden sonra hallolmuş olması gerek. Oyunun dosyalarını "Doğrula" yapıp giriş yapmayı deneyin.

Yüklemeyi başlatın, biraz zaman sonra durdurup Epic Games'i kapatın, Epic'in dosyaları yüklediği yere ana oyunun dosyalarını kopyala yapıştır yapın. İşlem bittikten sonra Epic'i tekrar başlatın. Küçük bir indirmeden sonra hallolmuş olması gerek. Oyunun dosyalarını "doğrula" yapıp giriş yapmayı deneyin.

Yaptım kopyala yapıştır yapınca yer kalmadı hata veriyor. şimdi formattan önceki klasörü silsem bir şey olur mu?

Yaptım kopyala yapıştır yapınca yer kalmadı hata veriyor. Şimdi formattan önceki klasörü silsem bir şey olur mu?

Kopyala yapıştır yaptıktan sonra silebilirsiniz, sistem o dosya üzerinden yazıyor yeni kopya dosyayı, yer açma imkanınız var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı