ayowtf Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #11 Prox_Y dedi: Evet bu. Sanırım SSD ben 3000 okuma ve yazma hızı olan HDD görmedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler internetten aygıt yöneticisindeki diski araştırınca SSD diye sonuçlar çıkıyordu oradan anladım HDD diye kazıklandım sanmıştım.
Prox_Y dedi: Evet bu. Sanırım SSD ben 3000 okuma ve yazma hızı olan HDD görmedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler internetten aygıt yöneticisindeki diski araştırınca SSD diye sonuçlar çıkıyordu oradan anladım HDD diye kazıklandım sanmıştım.
Prox_Y Decapat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #12 ayowtf dedi: Teşekkürler internetten aygıt yöneticisindeki diski araştırınca SSD diye sonuçlar çıkıyordu oradan anladım HDD diye kazıklandım sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Ne demek.
ayowtf dedi: Teşekkürler internetten aygıt yöneticisindeki diski araştırınca SSD diye sonuçlar çıkıyordu oradan anladım HDD diye kazıklandım sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Ne demek.