Formattan sonra ömür boyu lisans kullanılabilir mi?

Bildiğim kadarıyla hesabınıza satın alıyorsunuz. Böyle bir durumda hesabınıza girebildiğiniz sürece ömür boyu kullanabilirsiniz.
 
Arkadaşlar İnternet Download Manager programını satın almak istiyorum. Ömür boyu lisans diyor. Format attıktan sonra ben bu lisansı tekrar kullanabilir miyim?

Hocam size key vermiyorlar mı buradan hesabınızdan keyi girdiğinizde hesap ömür boyu lisansli olacak hesabı kaybetmedikçe sıkıntı olmayacaktır.
 
Hocam size key vermiyorlar mı buradan hesabınızdan keyi girdiğinizde hesap ömür boyu lisansli olacak hesabı kaybetmedilçe sıkıntı olmayacaktır.
Hocam şimdi anlık bir şey oldu ve format atmak zorunda kaldım diyelim. Yani kullandığım programdan çıkış yapamadım. Lisansı tekrar aktifleştirmeme izin verir mi acaba?
 
Hesabınıza girdiğiniz sürece kullanabilirsiniz. 1 bilgisayar olarak belirtilmesinin sebebi aynı anda 2 bilgisayar üzerinden kullanılamaması.
 
Hocam bu siteden merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilirsiniz. Resmi Türkiye satıcısı kendisi.


Böyle bir cevap var format ile ilgili soruda.
1675867072341.png
 
Ben kullanıyorum, size mail ile key gönderiyorlar programdan keyi aktif ediyorsunuz mail adresiniz isim ve soyisminizle. Formattan sonra da kullanabilirsiniz hiçbir sıkıntı olmaz ben 2 bilgisayarımda aktif kullanıyorum hatta.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı