Geçen sene de ayni problemi yaşamiştim ama sonra driver silip bir şeyler yapip düzeltim. Ama format attiktan sonra yine ayni sorun oldu. VSYNC açinda problem bazi oyunlarda düzeliyor. Oyunlarda 60 FPS ama neden lagli gibi takiliyor oyun.
Sadece böyle bir şey yazarak kimseden cevap beklemek doğru değil, ne sistem yazmışsınız ne de sorunu açık açık belirtmişsiniz. Bu durumda tek söyleyebileceğim şey geçen sene yaptığınız şeyleri tekrar yapın.
Şimdi konuyu açayım oyuna giriyorum ve oyun 60FPS üstünde ama sürekli lagli gibi oyun takiliyor burada sistemi yazsam bir şey fark etmeyecek geçen sene ayni şekilde forumlara yazmiştim ama her şeyi denemiştim ama olmadi bir şey sonra driverle alakali bir şeyler yaptim hatirlamiyorum sonra düzeldi.
Sisteminizi belirtin. Yoksa kimse yardımcı olamaz. En ufak sorunda format atmaktan vazgeçmeniz gerekecek. Formattan sonra güncel driverlerı kurmadıysanız kurun.
en önemliside anakartın driverlarını kurarken chipset yazılımını kurmayı unutmayın sonrasında ise oyunlar için olmazsa olmaz Direct X tüm sürümlerini kurmak gerekir