Arkadaşlar, benim çok uzun bir süre boyunca kullandığım bir yama vardı ve çok da memnundum. Bir süre sonra bilgisayara format attım ve FIFA 14 indirdim. Sonra FIFA'ya bir türlü alışamadım. PES'e geri döndüm ve aynı yamayı indirdim ve oyun fazlasıyla kasmaya başladı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Güncel driverların kurulduğundan emin olunuz. Driverları bir program aracılığı ile değil kendi sitelerinden yahut donanım kimliği ile aratarak bulup kurunuz.
Arkadaşlar, benim çok uzun bir süre boyunca kullandığım bir yama vardı ve çok da memnundum. Bir süre sonra bilgisayara format attım ve FIFA 14 indirdim. Sonra FIFA'ya bir türlü alışamadım. PES'e geri döndüm ve aynı yamayı indirdim ve oyun fazlasıyla kasmaya başladı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekranın en sol altına sağ tıkla aygıt yöneticisi orada güncellenmesi gerkenlerin sağ altında sarı renkli bir ünlem işareti olması gerekiyor.
Pardon aklımda kalan başka bir konu ile karıştırmışım masaüstüne sağ tıkla sonra görüntü ayaralrı falan olcak ama en alttakiler değil ordan yapıyon sürücülerinin ne olduğu için bilemem hangi ayarları yapacağını.