denis.quast Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 384 Yer Ankara 8 Eylül 2023 #1 Sorunumu nasıl anlatıcağımı bilmiyorum saçma bir başlık yazdım kusura bakmayın. Sorunumun videosunu attım. Formattan sonra oldu saçma bir şekilde.
Sorunumu nasıl anlatıcağımı bilmiyorum saçma bir başlık yazdım kusura bakmayın. Sorunumun videosunu attım. Formattan sonra oldu saçma bir şekilde.
Çözüm Mustafa773 8 Eylül 2023 Gelişmiş sistem ayarları→Gelişmiş→Ayarlar→Görsel efektler ordan ayarlayabilirsin.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 8 Eylül 2023 #2 denis.quast dedi: Sorunumu nasıl anlatıcağımı bilmiyorum saçma bir başlık yazdım kusura bakmayın. Sorunumun videosunu attım. Formattan sonra oldu saçma bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows orijinal mi? Artı 0 Eksi
denis.quast dedi: Sorunumu nasıl anlatıcağımı bilmiyorum saçma bir başlık yazdım kusura bakmayın. Sorunumun videosunu attım. Formattan sonra oldu saçma bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows orijinal mi?
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 8 Eylül 2023 #3 Gelişmiş sistem ayarları→Gelişmiş→Ayarlar→Görsel efektler ordan ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS denis.quast Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 384 Yer Ankara 8 Eylül 2023 #4 Mustafa773 dedi: Gelişmiş sistem ayarları→Gelişmiş→Ayarlar→Görsel efektler ordan ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağolun, bu ayarı yaptığımı tamamen unutmuştum. Çok işime yaradı. Artı 0 Eksi
Mustafa773 dedi: Gelişmiş sistem ayarları→Gelişmiş→Ayarlar→Görsel efektler ordan ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağolun, bu ayarı yaptığımı tamamen unutmuştum. Çok işime yaradı.