Formula 1 VTB Russian Grand Prix 2020

aykut korkmaz

Femtopat
Katılım
24 Eylül 2020
Mesajlar
39
Yer
Omurtag-Çorlu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
JavaScript Developer
25 - 27 Eylül tarihleri arasında Rusya'da gerçekleşecek olan VTB Russian GP yarışı, ilk defa seyircili oynanacak.
Ayrıca;
  • Stroll, kazasından dolayı yeni motor ve güncellenmiş araçla yarışmak zorunda ve ayrıca yeni güncelleme sadece Stroll'ün aracında olacak.
  • Ferrari araca küçük güncellemeler getirmeyi planlıyor ve Red Bull Verstappen'in aracının motorunda değişiklikler yaptı.
  • Vettel yapılacak güncellemelerin kaybedilen zamanı geri getirmeyeceğini söylerken, öte yandan Raikkonen aracın tüm alanlarda gelişmesi gerektiğini söyledi.
Sıralama ve podyum tahminlerinizi bekliyorum.
 
Umarım Hamilton'da bir aksilik olur da Verstappen veya Charles kazanır, bu ikili arasında geçen mücadeleyi izlemek çok zevkli oluyor her ne kadar Verstappen bu aralar alıp başını gitmiş olsa da. Bir aksilik olmassa da Hamilton tur başı 0.5-1 saniye aça aça kazanır. Bottas'da sinirimi bozuyor altında efsane bir araba var ama kullanmayı bilmiyor, birde ''bu yarış daha agresif olacağım'' falan diyor.
 
Umarım Hamilton'da bir aksilik olur da verstappen veya charles kazanır, bu ikili arasında geçen mücadeleyi izlemek çok zevkli oluyor her ne kadar verstappen bu aralar alıp başını gitmiş olsa da. Bir aksilik olmazsa da hamilton tur başı 0.5-1 saniye aça aça kazanır. Bottas'da sinirimi bozuyor altında efsane bir araba var ama kullanmayı bilmiyor, bir de "bu yarış daha agresif olacağım" falan diyor.

Bottas biraz hamiltonun yanında gölgeleniyor gibi bence hamilton puan farkını açmışken belki bottasın önünü biraz daha açabilirler gibime geliyor.
 
Albon kardeşimizden bir podyum daha bekliyoruz. Verstappen içinde geçen hafta çok dua ettik yarış dışı kalsın diye, şükür kabul oldu. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı