Formula 2 Jeddah GP'de yaşanan garip an ve korkutucu kaza

Hamilton'a bilgi verilmedi, Verstappen de DRS almak için biraz fazla yavaşladı ve geç sağa kırdı. Hamilton tahmin etmedi herhalde yol vereceğine ama Verstappen'e bu bilgi gitmişti yerini ver diye.

5 saniye cezası da haklı bir ceza illegal bir geçişti.
Screenshot_2021-12-06-01-15-37-585_com.twitter.android.jpg



@Yararsız Üye Senle konuşurken de DRS ile ilgili sinsilik var demiştim. Hamilton durumu itiraf etmiş.
Bu açıklamaya göre demek ki haberi vardı Hamilton'un, her iki pilotta sinsilikleri sever.
 
Son düzenleme:
O anki baskının altında ikisinin de böyle bir strateji kurup karşı hamle yapmış olması her sürücünün yapacağı şey değil. Aklıma bile gelmedi Hamilton'ın bunu fark ettiği için arkasında kaldığı.
 
O anki baskının altında ikisinin de böyle bir strateji kurup karşı hamle yapmış olması her sürücünün yapacağı şey değil. Aklıma bile gelmedi Hamilton'ın bunu fark ettiği için arkasında kaldığı.
Benimde açıkçası. Ben de takım haber vermedi sandım. Adamlar neler düşünüyor ya. 😂
Bu arada 10 saniye daha ceza geldi. 2.4G'lik frenleme yapmış.
 
Bu arada 10 saniye daha ceza geldi. 2.4G'lik frenleme yapmış.
Komplo teorisyenliği (ki teori değil hipotez olur o) yapayım mı?

Verstappen baktı Hamilton tam arkasında, "güzel bir fren yapayım da enayi ön kanadını kırsın, ben de yarışı kazanayım" diyerek o frene basmış olabilir. 🤣 Kendisine malum oluyor tabii difüzörü ya da arka süspansiyonlardan birini kırmayacağı. :D
 
Değişen bir şey oldu mu sonuçlarda?
Hayır.
Verstappen baktı Hamilton tam arkasında, "güzel bir fren yapayım da enayi ön kanadını kırsın, ben de yarışı kazanayım" diyerek o frene basmış olabilir.
Frenleyeyim de çarpsın veya arkadan çarpayım teorileri zaten aşırı saçma. Ham DNF olsa zaten Max şampiyon direkt. İkisi birden DNF olsa da yine Max'a yarıyordu. Son yarışta da ikisinin DNF'i Max'a yarar ama öyle bir şey yapacak sürücü değil Max. Sadece fazla agresif sürüyor.

Bu arada hiç Hamilton'ı tutmazdım ama artık onun kazanmasını istiyorum. Senenin başında Max'a daha çok sempatim vardı ama artık yok. Zaten eski vukuatları yüzünden pek sevemiyorum.
 
Ben de yanlış yorumlamışım Hamilton'ın geçmek yerine Verstappen'in arkasında kalma ısrarını. Meğerse Verstappen'in DRS stratejisini fark ettiği için arkasında kalmış, ben onu Max'in yer vereceğinin bildirilmediğinden tekrar hızlanacağını sandığı için hava koridorunda duruyor diye yorumlamıştım.

Son yarışta da ikisinin DNF'i Max'a yarar ama öyle bir şey yapacak sürücü değil Max. Sadece fazla agresif sürüyor.
Kılavuzu Jos Verstappen olanın burnu... Gerisini anladın, o adamın oğlu üzerindeki baskısı ve Verstappen'in ne kadar çekindiği ortada. Akıl ve strateji hocası babasıyken yapabilir de, şaşırmam. Tüm sezonun sürücüler şampiyonasından komple diskalifiye edilir, yine Hamilton kazanır. Geçmişte örneği var, Schumacher'in şampiyonluk sayısı 7 değil 8 de olabilirdi kariyerini bitirdiğinde.

Frenleyeyim de çarpsın veya arkadan çarpayım teorileri zaten aşırı saçma.
Ne olduklarını söylemeyeyim ama ortada fanatizm nedenli bir zeka sorunu olduğu ortada. Geçen yarışların birinde ilk defa yarış sonrası canlı yayın yorumu yapan birini izleyeyim dedim Youtube'da. O akşam derbi var diye futboldan gelen zeka sorunlu holigan tayfa yayında olmadığı için yayıncı net şekilde bunu fark etti. Önceki yayınlarında nelerini görmüşse chat ekranından...
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı