Fortnite 0x000007b Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kasatura2626

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Fortnite 0xcc sorununu ne yapsam çözemedim. Recep Baltaş'ın Process Monitor adlı önerdiği uygulamayı indirdim, Logfile'yi forumda paylaşırsanız hatanın sorununu çözeceğiz demiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karşınıza çıkan ilk videoyu atmışsınız... Bu tür DLL kopyalamaları etik değil, çünkü DLL'ler zaman içinde yenilenir ve gelişir. DLL yükleme işlemlerini Microsoft'un aracı olan Visual'lardan yapıyoruz.

Konuyu okuduguna emin misin? Easy anti chat ile ne alakasi var? 0x0000007b hatasi veriyor.

Bu ne?!

Defender'i nereden bulacağım PC'de arama yeri bozuk çıkmıyor. Bir de EasyantiCheat söylediğin dizinde yok.
Siz hala neden rapor atmadınız?

Biz bu hataları bu şekilde çözüyoruz. Easyantichat ile zerre alakası yok. DLL hatası var sistemde. Oyunla alakalı değil.
Madem DLL hatası var attığım videodaki bende işe yaradı, onda niye yaramasın?
Çok ön yargılısınız, tek denemeden bir şey olmaz.

Madem DLL hatası var attığım videodaki bende işe yaradı, onda niye yaramasın?
Çok ön yargılısınız, tek denemeden bir şey olmaz.
Karşınızda amatör bulunmuyor. Ön yargıyla alakası yok bu işin. Sistem dosyalarına sağdan soldan bir şeyler atılır mı ya?! Her şeyin usulu var!
Oyunu çalıştırmışsınız ancak sisteminizi bozmuşsunuz demek ki. Her şey oyun demek mi sizin için?
Oyun açılsın yeter mantığıyla bir yere varmaya çalışmayın. Sisteminize ne olduğu belirsiz sağdan soldan bir şeyler atmayın.

Arkadaşlar lütfen şu sorunu çözün. Allah'ını seven çözsün yardım etsin delireceğim. Teamwiewer vereyim yapana dua edeceğim.

Yani, Windows 7 kullanıyorsunuz. 2009'dan kalma işletim sistemi ile günümüz oyunlarında sorun yaşamanız muhtemel. Biz de Windows 10 altı sistemlere teknik destek vermiyoruz. Windows 10 kurduktan sonra sorun devam ederse Process Monitör ile rapor paylaşıp tekrar konu açın.
Windows 10 1803 için:
Process Monitör hata raporu için.

Buyur kardeşim Logfile Process Monitor. Geç yazdım 1 ay kadar kusura bakma yeni görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…