O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 16 Haziran 2021 #11 Bu sezon mükemmel. Kesinlikle alınır.
E EnesTemiz33 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #12 O Görkem dedi: Bu sezon mükemmel. Kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Özellikle sonda Rick'in olması beni bitirdi.
O Görkem dedi: Bu sezon mükemmel. Kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Özellikle sonda Rick'in olması beni bitirdi.
vettel05 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 284 16 Haziran 2021 #13 EnesTemiz33 dedi: Hocam 1500 papel gelirse. Diğer sezonu 950 papele alırım. Elimde de 550 papel kalır. Her sezon böyle fullersem papelim hep artar. Genişletmek için tıkla... Aynen yazdığın gibi olur. Ben 2 yıl önce 1 kere satın aldım sonrasında hiç para yatırmadım.
EnesTemiz33 dedi: Hocam 1500 papel gelirse. Diğer sezonu 950 papele alırım. Elimde de 550 papel kalır. Her sezon böyle fullersem papelim hep artar. Genişletmek için tıkla... Aynen yazdığın gibi olur. Ben 2 yıl önce 1 kere satın aldım sonrasında hiç para yatırmadım.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 16 Haziran 2021 #14 EnesTemiz33 dedi: Aynen hocam. Özellikle sonda Rick'in olması beni bitirdi. Genişletmek için tıkla... Doktor slone çok iyi bence ama alacak papel yok :/
EnesTemiz33 dedi: Aynen hocam. Özellikle sonda Rick'in olması beni bitirdi. Genişletmek için tıkla... Doktor slone çok iyi bence ama alacak papel yok :/
E EnesTemiz33 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #15 vettel05 dedi: Aynen yazdığın gibi olur. Ben 2 yıl önce 1 kere satın aldım sonrasında hiç para yatırmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 yıldır gerçekten bedavaya mı alıyorsunuz. Gerçekten çok iyi. O Görkem dedi: Doktor slone çok iyi bence ama alacak papel yok :/ Genişletmek için tıkla... Hocam 36 TL verin. Sonra fulleyip hiç para vermezsiniz. Bence bu sezonu alın. Sonrası hep bedavaya gelir.
vettel05 dedi: Aynen yazdığın gibi olur. Ben 2 yıl önce 1 kere satın aldım sonrasında hiç para yatırmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 yıldır gerçekten bedavaya mı alıyorsunuz. Gerçekten çok iyi. O Görkem dedi: Doktor slone çok iyi bence ama alacak papel yok :/ Genişletmek için tıkla... Hocam 36 TL verin. Sonra fulleyip hiç para vermezsiniz. Bence bu sezonu alın. Sonrası hep bedavaya gelir.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 16 Haziran 2021 #16 EnesTemiz33 dedi: Hocam 2 yıldır gerçekten bedavaya mı alıyorsunuz. Gerçekten çok iyi. Hocam 36 TL verin. Sonra fulleyip hiç para vermezsiniz. Bence bu sezonu alın. Sonrası hep bedavaya gelir. Genişletmek için tıkla... Bu sezonu alabilirdim fakat mağazadan iade etmek için aldığım skinin 30 günlük iade hakkı olduğunu unuttum, ve iade etmedim. Şu an alamıyorum ve zaten Fortnite çok oynadığım bir oyun değil eğlencesine giriyorum.
EnesTemiz33 dedi: Hocam 2 yıldır gerçekten bedavaya mı alıyorsunuz. Gerçekten çok iyi. Hocam 36 TL verin. Sonra fulleyip hiç para vermezsiniz. Bence bu sezonu alın. Sonrası hep bedavaya gelir. Genişletmek için tıkla... Bu sezonu alabilirdim fakat mağazadan iade etmek için aldığım skinin 30 günlük iade hakkı olduğunu unuttum, ve iade etmedim. Şu an alamıyorum ve zaten Fortnite çok oynadığım bir oyun değil eğlencesine giriyorum.
vettel05 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 284 16 Haziran 2021 #17 EnesTemiz33 dedi: Hocam 2 yıldır gerçekten bedavaya mı alıyorsunuz. Gerçekten çok iyi. Genişletmek için tıkla... Eğer aldığın her sezon savaş biletini fulleyip, bir sonraki sezon için 950 papel ayırırsan. Para yatırmana gerek kalmıyor.
EnesTemiz33 dedi: Hocam 2 yıldır gerçekten bedavaya mı alıyorsunuz. Gerçekten çok iyi. Genişletmek için tıkla... Eğer aldığın her sezon savaş biletini fulleyip, bir sonraki sezon için 950 papel ayırırsan. Para yatırmana gerek kalmıyor.
A Ardavvinchester Femtopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #18 EnesTemiz33 dedi: Hocam 2 yıldır gerçekten bedavaya mı alıyorsunuz. Gerçekten çok iyi. Hocam 36 TL verin. Sonra fulleyip hiç para vermezsiniz. Bence bu sezonu alın. Sonrası hep bedavaya gelir. Genişletmek için tıkla... 36 TL vermeye de gerek yok hocam. Battlepass'in ücretsiz V-Papellerini toplayıp, 18 TL'ye 600 V-Papel ve küçük skin paketi alabilirsiniz.
EnesTemiz33 dedi: Hocam 2 yıldır gerçekten bedavaya mı alıyorsunuz. Gerçekten çok iyi. Hocam 36 TL verin. Sonra fulleyip hiç para vermezsiniz. Bence bu sezonu alın. Sonrası hep bedavaya gelir. Genişletmek için tıkla... 36 TL vermeye de gerek yok hocam. Battlepass'in ücretsiz V-Papellerini toplayıp, 18 TL'ye 600 V-Papel ve küçük skin paketi alabilirsiniz.