Fortnite açılmıyor ve BattlEye yok

İşletim sistemi
Windows 10

ViayXs

Hectopat
Katılım
1 Ekim 2020
Mesajlar
224
Çözümler
2
Yer
Aydın/Didim
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün Fortnite'ı yükledim, ancak oyunu açmaya çalıştığımda starting game dedi BattlEye ve açılmadı. YouTube'den baktım ancak daha da kötü oldu sanırım. Artık BattlEye yerine Easy Anti-Cheat ile açılıyor ve öylece Easy Anti-Cheat'ın yükleme kısmında kalıyor sonra açılıyormuş gibi olup arka planda 10 dakika çalışıyor ve kendi kendine kapanıyor.
Sistem: Intel(r) Core(tm) i5-4210u CPU @ 1.70GHz 2.40 GHz.
RAM: 8,00 GB.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 820M 2 GB ve ekran kartı olmayan Intel HD Graphics 4000.
 
Dün Fortnite'ı yükledim, ancak oyunu açmaya çalıştığımda starting Game dedi BattlEye ve açılmadı. YouTube'dan baktım ancak daha da kötü oldu sanırım. Artık BattlEye yerine Easy Anti-Cheat ile açılıyor ve öylece Easy Anti-Cheat'ın yükleme kısmında kalıyor sonra açılıyormuş gibi olup arka planda 10 dakika çalışıyor ve kendi kendine kapanıyor.
Sistem: Intel(R) Core(tm) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40 GHz.
RAM: 8,00 GB.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 820M 2 GB ve ekran kartı olmayan Intel HD Graphics 4000.

Bir daha yaşarsan driverlari kontrol etmeni öneririm. Hortlatiyorum ama ben driveri guncelledikten sonra açılmaya başlamıştı. Bu easy anti cheat olan oyunlar için geçerli sanırım çünkü birkaç oyunda daha bu durumu yaşadım. Driver güncellemesi geldiğini easy anti cheat olan oyuna girerken anlıyorum ve hemen yapıyorum (fall guys, blazing sails vs)
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı