Fortnite Battle Pass Alınır mı?

272054

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar her zaman alacağım geliyor ama gerek yok diyorum. Ama bir süre sonra içindeki skinleri görünce içim acıyor. 12. sezonda battle pass almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım? Bir de Fortnite oynayanlar cevap verirse sevinirim.

Battlepass almayın onun yerine Fortnite hikaye modu paketini alın. 30 TL'ye alabilirsiniz şuan indirimde. Bu hikaye modu paketi ile sınırsız V-Papel kasabiliyorsunuz. 5 sezondur oynuyorum oyunu 4 sezon battlepass STW ile aldım. Günlük 50 V-Papel kazanıyorsunuz daha fazla oynarsanız. Günlük 3-4 saat oynarsanız rahat 200-300 V-Papel kasarsınız.
Not: Hikaye modu paketi dediğim STW olarak geçiyor. Oyuna giriş yaparken en soldaki paket yani diğer adı "Dünya'yı Kurtar"

Bir sefer alıp bitirirseniz 1500 V-Papel veriyor. Pek harcamazsanız bedavaya her sezon alıp alıp bitirebilirsiniz.

Ya da Dünyayı Kurtar modundan V-Papel kasabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı