Fortnite Düşük Ekran Kartı Kullanımı

Poyrazpolatt

Centipat
Fortnite oynarken chunklar geç yükleniyor ve ekran kartı kullanımı %40. Ortalama işlemci kullanımı ise %100. Her 2 saniyede bir drop giriyor. Yeni yüklediğimden mi bilmiyorum ama yardımcı olur musunuz?

Sistem:
  • GTX 1650
  • i5-6400
  • 12 GB RAM

i5 6400'ü overclocklayın deneyin.
İ5 6400'e OC yapamaz yanlış bilgilendirmeyin.
nasıl yapabilirim ben pek anlamıyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izle kardeşim. İşlemciyle alakalı bir darboğaz değil dediğim gibi. Bu arkadaşlara kalsan bir nesil işlemci çöpe atılamayacak kadar rezil. Sorunun başka. OSD indir ve oyun sırasında SS alıp değerleri bizimle paylaş.

Attığınız benchmark kaç ay öncesinden bir bakın isterseniz. Fortnite haftada bir güncelleme alan bir oyun. İşlemciye çöp demiyoruz, fakat Fortnite optimizesi tam oturmamış bir oyun o yüzden ya yeni işlemci alması lazım ya da oyunun optimize edilmesini beklemesi lazım.

msi afterburner değerlerinimi atıyım

Kardeşim adam 100 küsür FPS ile oynuyor. Ne kadar kötüleşmiş olabilir oyun. Gelen güncellemeler ile oyunun görseli veya içeriği değiştirilir. İşlemciyi ilgilendiren kısmı sabit oyunun.Bariz yanlış bilgilendiriyorsunuz. Adam maddi durumum yetersiz diyor. Lüzumsuz yere aklını bulandırmayın.

Attığınız videoyu izlerseniz %75 ekran kartı kullanımı ile oyunu oynuyor ve 144 fps alırken aniden 80-90 fpslere düşüyor. Bariz bir darboğaz 7 ay öncesinde bile varmış. Şuanda daha fazla vardır. Ve ayrıca maddi durumumuz yok diye darboğaz olmamışmı sayıcaz. Benimde sistemim darboğazın kralını yaşıyor fakat, darboğazlık bir durum değil demiyorum.

Allah Allah ya. 144 FPS alırken 80'e düşüyor oyun diyorsun. Buradaki arkadaşımız ben eminim 60Hz monitör ile oynuyor bu oyunu. Anlık takılmalar yaşayabilmesi için FPS 10 veya 20 gibi sayılara düşmesi lazım. Ben videoda böyle bir duruma rast gelmedim. Düştü dediğin FPS değeri 80. Arkadaş GTX1650 kullanıyor. Bu oyun için bu işlemci arkadaşı tatmin edecek performansı kesinlikle sağlar. Israrcı olma sende.

10 fps filan oluyor ve 10 saniye filan donuyor dona dona oynanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…