Görüntü modunu DX12 yapın. Performans modu çoğu kişide kötü çalışıyor. Hatta Fortnite bile açıklama yaptı bu sorunu düzelteceğiz diye.Hocam 5 6 elden fazla attım ya, bilmiyorum diğer oyunlarda bir sorun yokken bunda olması da ayrı bir garip zaten optimizasyonu kötü bir oyun
Sistem özelliklerin nedir?
GPU kullanımı düştüğü sırada CPU kullanımı kaç. Bir de hangi grafik modunda oynuyorsun?
Ne zamandan beri oynuyorsunuz? Performans modunda shaderleri yüklemesi sisteme bağlı olarak DX12 ye göre daha uzun sürüyor. Yani DX12 de 2 el attığınız zaman shaderler yüklendiyse Performans'ta 5 6 el sürebilir bu.Hocam performans modunda oynuyorum. CPU kullanımım düşük hep 40 50 falan oluyor Max 60 yani
Ya bir de saçmalık şu adamla savaşıyoruz adam bana vurup beni öldürünce oyunum saniyelik donuyor drop yiyorum hani normalde yok drop burada oluyor anlamadım ben ya
Ne zamandan beri oynuyorsunuz? Performans modunda shaderleri yüklemesi sisteme bağlı olarak DX12'ye göre daha uzun sürüyor. Yani DX12 de 2 el attığınız zaman shaderler yüklendiyse Performans'ta 5 6 el sürebilir bu.
Görüntü modunu DX12 yapın. Performans modu çoğu kişide kötü çalışıyor. Hatta Fortnite bile açıklama yaptı bu sorunu düzelteceğiz diye.Hocam 5 6 elden fazla attım ya, bilmiyorum diğer oyunlarda bir sorun yokken bunda olması da ayrı bir garip zaten optimizasyonu kötü bir oyun
Görüntü modunu DX12 yapın. Performans modu çoğu kişide kötü çalışıyor. Hatta Fortnite bile açıklama yaptı bu sorunu düzelteceğiz diye.
Ben şahsen performans modunda FPS sorunu yaşamıyorum.
hocam directx 12 yaptım ve daha iyi oldu drop fazla yemiyorum fps de çok düşmedi biraz düştü ama o kadar olsun yapacak birşey yok teşekkür ederim bir de resize bar açtım.Görüntü modunu DX12 yapın. Performans modu çoğu kişide kötü çalışıyor. Hatta Fortnite bile açıklama yaptı bu sorunu düzelteceğiz diye.
Ben şahsen performans modunda fps sorunu yaşamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.