Fortnite oynarken işlemci 87 dereceye ulaşıyor

hosshia

Hectopat
RAM
16 GB 3200 MHZ
Ekran kartı
RTX 4070
İşlemci
R5 5600
2 saat önce Fortnite oynarken bilgisayarımın normalde olduğundan daha fazla ısındığını fark ettim (87 derece). Önceden 65-70 arasında seyrediyordu. Son zamanlarda Fortnite'da daha fazla FPS alabilmek için birkaç grafik ayarı yapıp, strecthed çözünürlüğe geçtim. Bu yüzden olabilir mi? Sistemi bugün başka bir oyunda çalıştırmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 saat önce Fortnite oynarken bilgisayarımın normalde olduğundan daha fazla ısındığını fark ettim (87 derece). Önceden 65-70 arasında seyrediyordu. Son zamanlarda Fortnite'da daha fazla FPS alabilmek için birkaç grafik ayarı yapıp, strecthed çözünürlüğe geçtim. Bu yüzden olabilir mi? Sistemi bugün başka bir oyunda çalıştırmadım.

Hocam 87 derece fazla. İşlemcinizi stok fanla mı kullanıyorsunuz? Kasa temizliği ne zaman yapıldı ve termal macun ne zaman değişti? Ryzen 5 5600 zaten ısınan bir işlemci eğer stok fanla kullanıyorsanız en yakın zamanda kule tipi fana geçmenizi tavsiye ederim.

TERMAL MACUN YENİ Mİ STOK SOGUTUCUMU OC yaptınız mı GÜÇ AYARLARINI OYNADINIZMI VEYA

Sistem yeni termal macunu var şu anlık stok soğutucu kullanıyorum fakat Thermaltake Assassin X 120 refined SE kule tipi soğutucu var elimde bunu kullansam etkisi ne olur?

Sistem yeni termal macunu var şu anlık stok soğutucu kullanıyorum fakat Thermaltake Assassin X 120 refined SE kule tipi soğutucu var elimde bunu kullansam etkisi ne olur?

Bence gayet yeterli olur, kasanızın da hava sirkülasyonu iyiyse sıkıntı yaşamazsınız tahminimce. Her türlü stoktan iyi iş yapacaktır kuşkunuz olmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı