Fortnite'yi şimdi yükledim ve hesabımda 1K vbucks vardı savaş bileti almak istedim ama 12 Temmuz'da bitecekmiş ama benim 10 günüm var. Sizce günde en az 3 saat oynamayla bitirebilir miyim, daha hızlı nasıl kasarım?
12 Temmuzda bitmiyor, bazı XP haritaları var o haritalarda 7 saatte bile bitirebilirsin ancak bence gerek yok, daha çok zamanın var. Oynayarak kasarsın. Ağustos 25'de bitecekmiş sezon, 25 Ağustos'a kadar vaktin var.
Fortnite'yi şimdi yükledim ve hesabımda 1K vbucks vardı savaş bileti almak istedim ama 12 Temmuz'da bitecekmiş ama benim 10 günüm var. Sizce günde en az 3 saat oynamayla bitirebilir miyim, daha hızlı nasıl kasarım?
12 Temmuz'da bitmiyor, bazı XP haritaları var o haritalarda 7 saatte bile bitirebilirsin ancak bence gerek yok, daha çok zamanın var. Oynayarak kasarsın. Ağustos 25'te bitecekmiş sezon, 25 Ağustos'a kadar vaktin var.