Hocam siz sanırım fiyat anladınız eskiye dönme derken, sadece oyunun haritası falan orijinal haline dönecek.
3 yıl önce falan oynamak istediğim bir oyundu Fortnite ama oynayamıyordum. Zaten artık hevesim yok ama bence hala PUBG'ye göre daha oynanabilir bir oyun.
Bileşenler:Ventus GTX 1660 Super AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Monitör: Casperın Eski Siyah Monitör'ü İşletim Sistemi: Windows 10 Ana kart: Gigabyte A320M-S2H
Hocam siz sanırım fiyat anladınız eskiye dönme derken, sadece oyunun haritası falan orijinal haline dönecek.
3 yıl önce falan oynamak istediğim bir oyundu Fortnite ama oynayamıyordum. Zaten artık hevesim yok ama bence hala PUBG'ye göre daha oynanabilir bir oyun.
Her şeye fark etmeksizin zam geliyor. En basitinden Steam Türkiye bile Dolar kuruna geçiş yapıyor, yapabilecek bir şey yok maalesef. Kimse böyle olmasını istemezdi ancak Türk Lirası da diğer para birimlerine karşı oldukça değer kaybetti.
Oyun şu an oynanacak halde değil orası doğru ama çöp de değil. Ki zaten yeni bölümle birlikte yeniden sağlam bir oyuncu artışı yaşayacaktır. Ben de tekrar başlamayı düşünüyorum eski haline döndüğü için.