Demir_41 Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #1 Merhaba yeni PS5 aldim ve Fortnite yükledim. YouTube'dan ayarlara baktım maşallah elemanlar aim hack gibi. Arkadaşta dedi sende yap öyle olursun. Böyle bir şey var mı? Varsa da nasıl oluyor ya da yakini benzeri?
Merhaba yeni PS5 aldim ve Fortnite yükledim. YouTube'dan ayarlara baktım maşallah elemanlar aim hack gibi. Arkadaşta dedi sende yap öyle olursun. Böyle bir şey var mı? Varsa da nasıl oluyor ya da yakini benzeri?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 12 Eylül 2024 #2 Elemanların çoğu klavye mouse olduğu için aim hack gibi geliyor sana. İstediğin ayarları yap controller ile oynarken onu yapamazsın.
Elemanların çoğu klavye mouse olduğu için aim hack gibi geliyor sana. İstediğin ayarları yap controller ile oynarken onu yapamazsın.
batiwankenobi Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 879 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 Controller ile oynayanlarda aim hack gibi oynuyor 1000'lerce saati olanlar var oyunda zaman geçirdikçe eliniz alışacaktır.
Controller ile oynayanlarda aim hack gibi oynuyor 1000'lerce saati olanlar var oyunda zaman geçirdikçe eliniz alışacaktır.