SpectrumXs
Centipat
Daha önce konu açmıştım oyunlarda tırtıklanma oluyor diye. Bu sefer de Fortnite'da mesafe görüşü destansıda olmasına rağmen uzak yerler gözükmüyor.
Bu görüntüde sorun nedir peki o halde?Tırtıklanma AMD'nin genel bir sorunu şuan için bir driver problemi var lakin uzak mesafe bana normal geldi.
Kardeşim her şey tırtıklı, kare kare gibi sanki.Bir kaç kez karşılaştım bende ama çok dikkat etmedim. İstersen eve geçince resim atabilirim. Benim en çok sinirimi bozan şey oyunda veya masaüstünde grafikler hep tırtıklı yani anti-aliasing yok gibi mesela Fortnite da dolaba girip baltalara bak hep çizgi çizgi![]()
Kardeşim benim açmış olduğum konulara bakar mısın? Sende böyle bir problem var mı yok mu? Resimlerden bakarak karşılaştırıp bana haber eder misin?AMD böyle sorun bulunmuyor. Resimde kanıtı.
Bu görüntüde sorun nedir peki o halde?
AMD böyle sorun bulunmuyor. Resimde kanıtı.
Bu görüntüde sorun nedir peki o halde?
Bu tırtıklanma ile ilgili bir video filan yada rehber hazırlasa. @Recep Baltaş100 metre ileriye biraz yapı yapıp aynı yerden çok kısa bir video atar mısınız ?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.