Fortnite'ı nasıl buluyorsunuz?

Kim ne derse desin dünyanın en iyi oyunlarından sadece birisiydi fakat bozdular :D
 
Oynamıyorum ama her daim en çok oynanan oyunlardan biri olmasını istiyorum. Epic Games sağ olsun buradan kazandığı parayla hayır işi yapıyor. Sadece Epic Games Store'daki ücretsiz oyunlardan bahsetmiyorum, özellikle oyun geliştiricilerine çok yardımları var. Örneğin zamanında Paragon diye online bir oyunu vardı Epic Games'in, oyunu 2018 yılında kapattılar. Oyunu kapatınca oyunun karakterlerinin ve mekanlarının model ve animasyonlarını ücretsiz olarak verdiler. Geçenlerde bir ekip bu ücretsiz verilen varlıkları kullanarak oyun geliştirmiş, Epic Games bunlara ek olarak bir de maddi destek oldu o oyuna. Ayrıca Unreal Engine YouTube kanalında yayınlayarak reklamlarını da yapmış oldu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Arkadaşlarla zevkli bir oyun. Diğer üyelerin de dediği gibi eskiden daha güzeldi. 6. sezon dönemleri mükemmeldi. Bana göre en iyi sezon 2.bölüm 1.sezon nedeni ise oyuna yeni mekaniklerin eklenmesi fakat bir o kadar da sade bir sezondu.
 
Sıfır inşa modu geldiğinden beri düzenli olarak oynadığım tek online oyun oldu benim de. Hikayeli oyunlardan sıkıldığım zaman girip oynuyorum 3-4 el, baya keyifli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı