Fortnite'ta FPS düşmeden nasıl ekran kaydı alınır?

FumacherG7

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
11th Intel Core i5-1135G7
Intel Iris Xe G7
8GB DDR4 (Tek Slot)
512GB M2 Sata SSD
Merhaba. Ben uzun süredir sosyal medyaya atılmayı düşünüyorum. Buna en sevdiğim oyunların başında gelen Fortnite'la başlamak istiyorum. Fakat bilgisayarım en düşük ayarlarda bile 100 FPS civarında takılıyor. Daha önce denediğim kayıt programlarını optimize etsem bile maç içinde drop yiyorum. Önerebileceğiniz FPS artırma teknikleri veya dropsuz kayıt programları varsa sevinirim.

Oyundayken ekran kartın nvidiaysa alt + Z yap kaydetme yeri açılacak oradan kaydetebilirsin fakat değilse OBS Studio vs. gibi uygulamalar öneririm.

Hocam, Tebrik ederim öncelikle bu sosyal medya kariyerinizde umarım başarılı bir yola atılırsınız aynı yolun yoldaşıyız diyebiliriz bende aynı yola başlıyorum.

Ekran kartınızın kayıt programı vardır, AMD Software veya NVIDIA Broadcast veya GeForce Experience bu tarz gömülü kayıt programları en iyileridir. Bunları desteklemiyorsada üzülmeyin. OBS bu durumu sizin için çözebilir. Dropları ve optimizeyi iyileştirmek için 1080P50 öneririm çünkü günümüzde 720P'ye çamur der olduk. Bunları deneyerek yapabilirsiniz belki olmazsada canınızı sıkmayın. Bugün hayranlıkla izlediğiniz her YouTube veya Twitch yayıncısı bu yollardan geçtiler bir çözüm bulamazsanız bile deneyin. Benim bildiğim Fraps var Fraps eski olması sayesinde bile FPS artışı sağlıyor ardından olmazsa Bandicam'i kırık(önermiyorum boşa para vermesin çalışmama drop ihtimali var) şekilde deneyin işinize yararsa ise alın. Bandicam'de optimizasyonu iyi yapan kayıt programlarından

Oyundayken ekran kartın nvidiaysa alt + Z yap kaydetme yeri açılacak oradan kaydetebilirsin fakat değilse OBS Studio vs. gibi uygulamalar öneririm.

OBS denedim fakat nasıl optimize edeceğimi bilmediğimden maç boyu drop yedim.

Hocam optimize etmeyi tam bilmiyorum ondan dolayı denediğimde hep drop yedim.

İnternetten bakabilirsiniz videoları var.

Güvenilir olanları ve gerçekten iyi yapan kişiler kimlerdir tam olarak?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…