Forum anlayışının çökmesi

Bu üslup kısmen doğru kısmen yanlış bazen çok komik sorular gelebiliyor maalesef mesela.

O bahsettiğiniz dolandırıcı vatandaşlar sektörün yüz karası idi zaten fazla tutunamadılar ava giderken av oldu birçoğu 🙂

Şimdi de onların sektörleşmiş markaları çıktı Turbox, Izoly GTA 5 de 20 saniye drop yiyen 20 FPS alan PC'yi canavar diye satıyorlar.
Sen canavarmı olacaksın büyüyünce :D.
 
Şimdi de onların sektörleşmiş markaları çıktı Turbox, Izoly GTA 5 de 20 saniye drop yiyen 20 FPS alan PC'yi canavar diye satıyorlar.
Bu adamların hile yaptığı doğru ama kısmen hile yapıyorlar peki kardeşim nasıl kısmen hile oluyor dersen

Adam işlemci model no yazıyor nesilini yazıyor anakart chipsetini yazıyor alacak kişi araştırsın bundan sonra laf söylemek bize düşmez o alacak kişinin kararı artık bir tüketici olarak araştırma yapmalılar yada bilgi almalılar adamlar zorla 1.nesil i serisi işlemcili pcler satmıyor almak isteyeni kimse tutamaz forumda engellemeye çalışıyoruz ama almak istiyorlarsa bizler bişey yapamayız artık
 
Bu adamların hile yaptığı doğru ama kısmen hile yapıyorlar peki kardeşim nasıl kısmen hile oluyor dersen.

Adam işlemci model no yazıyor nesilini yazıyor anakart chipsetini yazıyor alacak kişi araştırsın bundan sonra laf söylemek bize düşmez o alacak kişinin kararı artık bir tüketici olarak araştırma yapmalılar ya da bilgi almalılar adamlar zorla 1.nesil i serisi işlemcili PC'ler satmıyor almak isteyeni kimse tutamaz forumda engellemeye çalışıyoruz ama almak istiyorlarsa bizler bir şey yapamayız artık.

Hocam çoğu sitede i7 4 GB ekran kartı diye satıyorlar bir de bir oyun karakterini monitöre yapıştırıyorlar al sana canavar Gaming PC.
 
Sorunlu insanlar her yerde var. Sırf bu yüzden burası çökmüşse o zaman her yerin çökmesi gerekir.

Forum kültürüyle tanışalı uzun zaman oldu. Bu zaman zarfında önce Facebook'un popüler olması sonrasında akıllı telefonlar vasıtasıyla sosyal medyanın gelişimi, forumlara ilgiyi azalttı ama görüldüğü gibi burası ve benzer forumlar hala varlar. Lafın kısası konu başlığıyla içeriği pek uymamış.
Doğru sorunlu insan her yerde var zaten tartıştığımız konu bu boş insanların gelip forumları berbat etmesi ve bu duruma nasıl bir çözüm sağlanabilir bunu tartışıyoruz kalan bir kaç yer var artık onlarda bu insanlar tarafından kirletilmemeli.

konu başlığı ile içerik pek alakalı olmaması senin görüşün ama sanki arkanda bu cevabı destekleyen bir kitle varmış gibi konuşuyorsun genel hatları ile forum şeffaf bir yerdir tartışmaya açık bu gibi konularda herkes hakaret etmediği sürece görüşünü paylaşabilir ama sadece yorum yazmak için de yazılmaz.
Sen üzüm yeme ve üzümü paylaşma peşinde değilsin arkadaşım bağcıyı dövmek istiyorsun cımbız ile hata arıyorsun.

Mesaja dönüş sağlayacağından eminim Lafın kısası diyip uzatman konuya ne kadar vakıf olduğunu gösteriyor.

Bu kadar şeyi yazdıktan mesajlarına geri dönmeyeceğim şeffaflığı destekliyorum mesajları'da herkes görüyor haklı ve haksız belirli zaten isteyen okur görür.
Eğer bir görüş ortaya sunuyorsan bunu destekleyerek konuşmalısın ortaya birşeyler atarak değil açık deliller ve tespitler sunarak konuşmalısın.

Uzun yazdığım için yazım hataları olabilir mesaja geri dönerken eğer yazım hatasından dem vurup mesaja karşılık verirsen bu senin acizliğini gösterir çünkü doğru sözde hata bulunamayınca doğru sözün içindeki bir nokta alınır ve onunla doğru çarpıtılıp yanlış düşünce sunulmaya çalışılır genelde haksızların yaptığı şey budur.
Hocam çoğu sitede i7 4 GB ekran kartı diye satıyorlar bir de bir oyun karakterini monitöre yapıştırıyorlar al sana canavar Gaming PC.
Haklısın bende rast geldim ama şöyle düşün ürün satın alırken üstünkörü 10 dakikalık bir araştırma ile 2 bin tl çıkarıp verir misin ? argo tabir ile ben okadar enayi değilim alan kullanıcılar da böyle olmamalı


Bu bilgisayarlar ile ilgili soru soranlara almayın diyor gerekli yönlendirmeleri yapıyoruz bize düşen bilgi vermek çünkü tüketici/tüketici şeklinde ilerliyoruz yani tecrübeli bir tüketici olarak burada bilgi veriyoruz

bunların kapatılması için tüketici olarak imza toplanabilir.
Tübider vb kuruluşlara başvurulabilir.
Alan kişiler tüketici hakem heyetlerine destekli bir şekilde şikayette bulunabilir.

Sayı fazla olursa eğer bununla ilgili gerekli düzenlemeler yapılabilir

Bu konu ile ilgili çözümler için yargı ve yürütme organları ve bilgisayar sektörü ile alakalı dernekler,odalar harekete geçmeli.
 
Son düzenleme:
Lafın kısası yazmıştım iyi ki öyle demişim. Ortada bir hak meselesi yok niye bu kadar agresifleştin onu da anlamadım ya neyse. Bir satır yazımdan anonim bir destan çıkaracak hayal gücün varmış. Saygı duydum ne diyeyim.

Konu dışında yazılanlar mesaj sayısını arttırmıyor.
 

Geri
Yukarı