Forum İçi ücretsiz Rol Yapma Oyunu - Rise of Technopatia I

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 1000 altın alıyorum ve madeciliği yükseltiyorum. Her gün 2000 altın kazanacağım artık değil mi?
Altınlarınız hesabınıza yatırıldı. Altın çorbası ister misiniz :)
Altını seçip bende madeni yükseltiyorum hocam.
Baltazar yüzünüze gülüyor. İşte bir kasa altın :)
Son zamanlarda çok fazla asker yediniz. Bu size altın olarak döndü :)

Technopatia'da Altın Güneş - Güç Yolunda Altın Serveti

Güneşin batışı ile krallıklar ve kabileler günün bitişini kutluyorlar. Fakat bu gün Güneş batmasına rağmen altın gibi parlıyor. Bu pek hayra alamet değil. Güneşin altın gibi parlaması daha öncede görülmüştü. Bunu yapabilecek tek kişi büyücü Baltazar'ın ta kendisi. Baltazar size iki seçenek sunuyor. Güç yada Altın. Gücü seçip ücretsiz 10x kılıçlı (baltalı) birlik alabilir. Yada Altını seçip 1000@ alabilirsiniz. Bu tercihten dolayı tanrılar huzursuz olabilir. Yeşil Derililerin güç yolunda ilerlemesi ve İmparatorluğun genişlemesi tanrıları susturacaktır. Baltazar'a güvenip tercihlerinden birini seçecek misiniz ? Süre sınırı yarın 19.00'a kadar.

Eki Görüntüle 820182
Etkinliğe katılacaklar:
@strigoi
@SHER-LOCKED
@jusbeprophet
@Asdasgudas
@hadwiger
@Maotunq
@Oilbest
@Mor Koşucu
@x4r
@Şükrü Ali Ögel
1000@ altın, onaylıyorum.

10 adet kılıçlı alırım.
İşleminiz onaylandı. Askerleriniz hizaya geçti. Yaşa Mertlik Diyarı !

Fakat elinizde yeterli kadar altın@ olmadığı için madenleri yükseltemiyorum. Yarın 1000@ altına madenler yükseltilebilir.
1000@ altın, onaylıyorum.
İşleminiz onaylandı. Altınlarınız ovalara yayıldı. Artık rahat bir uyku çekebilirsiniz :)

İşleminiz onaylandı. Askerleriniz hizaya geçti. Yaşa Mertlik Diyarı !

Fakat elinizde yeterli kadar altın@ olmadığı için madenleri yükseltemiyorum. Yarın 1000@ altına madenler yükseltilebilir.

İşleminiz onaylandı. Altınlarınız ovalara yayıldı. Artık rahat bir uyku çekebilirsiniz :)
Hocam şimdi yarın bana 3000@ gelecek değil mi? Bu etkinlikteki parayı saymazsak.

10X asker mi yoksa 10X birlik mi? 10X birlikse asker alacağım aksi takdirde altın alıp madeni yükseltiyorum. Madeni her koşulda yükseltiyorum. Yani yükseltebiliyor olmam gerek. 2. seviye 1000@ ve günde 1000@ kazanıyordum diye hatırlıyorum.
Hocam bir de paramızı kendiminiz mi takip edeceğiz?

Ben katılmak istiyorum ama anlamadım. Form falan yok mu?

Dostum forum falan yok. Discord adresi var oradan katılabilirsin. Eğer imparatorluk kurmak istiyorsan şunları yap:

Devletinin ismi.
Devleti yöneten kişi.
Bayrak.
Ve asker sayısı.

Başlangıçta 1000 paran var ister asker al ister maden yükselt.

Ve bu konuyu açan kişiyi etiketle.

Dostum forum falan yok. Discord adresi var oradan katılabilirsin. Eğer imparatorluk kurmak istiyorsan şunları yap:

Devletinin ismi.
Devleti yöneten kişi.
Bayrak.
Ve asker sayısı.

Başlangıçta 1000 paran var ister asker al ister maden yükselt.

Ve bu konuyu açan kişiyi etiketle.
Discord adresini atar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı